Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

[#taps][#eplus2]
Még nem.
Valamiért nem megy.
Próbálkozok.

szf

szf

PSoft

Már...elhiszem.[#eljen][#vigyor2]

De, hogy lehet egy olyan vékony filccel...annyira vastag vonalat húzni?
Nagyon húz a rugó?[#nemtudom]

szf

Nem volt idő filcet venni. Ezt meg úgy kukáztam, még fröcskölt is.
Szerintem jó a rugó, de legfőképpen az ötlet ami tőled származik.
Köszönöm[#worship]

PSoft

Engem idegesített, hogy "pattog" a toll hegye a tojáson.
A rugó, ezt jól csillapítja.

hea5er4w2

Sziasztok!
Valaki ért itt a FreeCad-hez?? STL File-t szeretnék betölteni, tegyük fel egy kockát, azt hogyan lehet méretezni, módosítani ?

laaci

Most próbáltam. Nekem működött.

http://ainslies.net/?p=13932

Üdv.
laaci

xmkwac9

Én szoktam FreeCAD-et használni, de nem STL módosításra, szerintem arra nem jó. Inkább arra való, hogy megtervezz valamit és utána exportáld STL formátumba. Ha javítani kell a terven, nem az STL-t töltöd be, hanem a saját formátumát: elvégzed a javítást és megint exportálod STL-be.
meshmixer, blender, meshlab -et ajánlom inkább. Ezek közül a blender-t használtam, de az nem mérnöki, hanem inkább művészi felhasználásra készült. Kisebb javításokat lehet vele csinálni, ha nincs meg a "forrás", de elég macerás.
Velem gyakran előfordul, hogy találok egy alkatrészt vagy akármilyen 3D modellt a thingiverse-en, ami majdnem jó, de nem tökéletes az én céljaimnak. Van hozzá "forrás", nem csak STL, csak éppen azt Fusion 360-ba vagy Solidworksbe lehet betölteni, ami nekem nincs és újrarajzolom FreeCAD-ben vagy OpenSCAD-ben.

000000000

azt az stlt még optimalizálni is kell ha bele nyulsz nyitot polygon miat..[#eplus2]

Decaza

Sziasztok!
A debreceni találkozón láttam egy nyomtatott piros tojást esetleg tudtok segiteni hol érhető el? Nyomtatni szeretném.
Elöre is köszi: Decaza

PSoft

000000000

compare tmc2660 vs a4988 [#vigyor]

PSoft

Nagy kibaszás ez azokkal, akik szeretik a léptetőmotorok muzsikáját.[#nyes]