Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

sxsacx9zi

Egy napon belül másodszor teszed fel ugyanazt a kérdést, mit szeretnél csinálni? Mindenki olyan funkciókat használ egy firmwareben, amire szüksége van. Így hiába írja le itt valaki a saját beállításait, semmire nem mész vele, hacsak nem egy komplett megépített nyomtatót szeretnél klónozni, de arra meg ott vannak a kész projektek, ahol megkapod a beállításokat is.

Például ez:

https://www.thingiverse.com/thing:1752766

xhadp99yn

hát gondolom alap az lcd engedélyezés
sd kártya
esetleg a bed level

csak kiváncsi vagyok ki milyenre konfigurálta.

000000000

Köszi a videókat.

hea5er4w2

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, aki már kötött be 3d touch sensort Ender 3 nyomtatóba, a felfogatást megcsináltam, de az alaplapon nem igazán találok helyet, ahová be lehetne csatlakoztatni.[#nemtudom]

szf

Igazad volt. Majdnem annyi.

PSoft

Nem szoktam én...mellébeszélni![#nyes]

xhadp99yn

Sziasztok!
régebben olvastam hogy csináltak a Marlinhez 100% os magyarosítást
nagy nehezen megtaláltam az alkotót és az engedélyével meg osztanám hátha másnak is segítséget nyújt

language_en.h

Üdvözlettel!
Zsikai Antal alias AntoszHUN

YouTube Csatornám:

xhadp99yn

000000000

Magyarországon van olyan bolt, ahol kapható 6 mm széles GT2 fogazottszíj acélszál erősítéssel? Minimum 1.5 m hosszú darabokban vagy egyben 6 m érdekelne.

harima

000000000

morvfer7

4,5 méter van egyben és külön még tudok adni 1,5 vagy 2 métert. Ár: 400 Ft / méter

vadember

Jó kis haszonkulccsal dolgoznak. Több mint hétszerese a kínai árának. Ők is onnan veszik, ne legyenek kétségeid.

Timing belt