Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

xhadp99yn

Sziasztok PLA plus nak van írva Alzán

RJancsi

És tényleg! [#worship] Már csak az szól az Alza mellett, hogy a legtöbb termék raktáron van, nem kell 2 napot várni rá. De ha nem új szín kell azonnal, a 2 nappal számolni lehet.

svejk

Hát persze![#heureka]
Így kell oldalról nyomtatni a kalapsínre való pattintót nem lapjára ahogy én akartam.
Így sokkal erősebb.
Köszi az ötletet!

svejk

Megjegyzem a mostani Omron cuccok is feketék már.
Lehet elfogyott az omronsárga színezőjük. :(

000000000

Forgalmazónak..eladónak ez miér éri meg ki tudja ilyen fantázia neveken forgalmazni?[#wilting]

RJancsi

Tiszta piacgazdaság. Ha ugyanazzal a névvel forgalmaznák, a google és több más kereső megmutatná, hogy hol a legolcsóbb. Ha minden forgalmazó egy kicsit másképp hívja ugyanazt, nehéz összehasonlítani az árakat.

000000000

jó hogy ilyen oldalak vannak ezt megoldják nekünk "árukereső" [#nemtudom]

keri

Most melyik Marlin FW-t használjuk? Melyik az ami stabil és viszonylag bugmentes?
Én leragadtam az 1.1.0 RC06nál, de ez még nem kezeli a BlTouch-ot úgyhogy nem úszom meg a frissítést.

000000000

Ezt mindenkinél mást éli meg jót.. rosszat verzióknál hisz más az igény felhasználóként 1.16....1.19 is![#rolleyes]
1.19v használom edig no probléma nálam vele![#eljen]

keri

Nem hiszem hogy más lenne az igény, inkább arról van szó hogy az RC6 utáni 1-2 verziók rosszul kezelték a CoreXY mechanikán a végállás kapcsolót.

keri

Amúgy köszi.
Nekifutok az utolsó stabil verziónak akkor.

PSoft

Elég lehet az E3D V6 hűtéséhez egy db.  30-as venti?
Ki, milyet használ?

Most 40-es van fönn, de kicsit nyomni akarok össze a fejkörnyék méretein.

keri

Ha jó a venti akkor elég.
Nekem is akkora van, de amit a kínaiak hozzá adnak az elég gyengusz szokott lenni...igaz az élettartama sem sok így úgy is lecseréli az ember :)

B.Zoltán

Én is 30-ast használok, már két éve megy.
Kicsit már hangosabb, mint újkorában.
Nekem sokat megy 245 fokon is a fej, ott is elég a hűtés vele.

000000000

cooling desing...