Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

B.Zoltán

Én itt veszem.
Mintha olcsóbbak lennének.

KoLa

[#eljen]
Majdnem olyan jó lett mint a frekiváltóm!
Lehet hogy a tükör azért nem sikerült mert pont akkor érkeztem, és mindent bezavartam,érzékenyek ezek a hobbi cnc-k:)
A viccet félretéve : kb a tükör magasságában érkeztem, és mire 91%-nál járt a nyomtató már kész is volt a frekiváltó, köszi!

RJancsi

Lehet, hogy láma vagyok, de nem látok náluk PLA+ -t csak "sima" PLA-t. Az valóban olcsóbb.

svejk

Sőt közben még az ebédemet is elfogyasztottam.

RJancsi

Na, kész a 4 tüske. Okulva az első próbálkozásból, az emelést kivettem, cserébe a visszahúzást megnöveltem 5-ről 8 mm-re (bowdenes MK10 extruderem van). 8 mm brim, 0,15 mm rétegvastagság, 200/60°C.
Az alsó kb. 20 mm teljesen jó lett, mindenféle pókháló nélkül, de 20 mm felett elkezdett rondán nyomtatni. Valószínűleg a sebességet kellett volna visszavennem, de nem voltam a gépnél így végig 60 mm/sec tempóval ment. Ja, és arról nem volt szó, hogy ki milyen kitöltéssel nyomtatta, én telibe, tömörre. Lehet, hogy ez is közrejátszott?

szf

Néha én is nyomizok valamit.

B.Zoltán

Nem vagy láma, ha a PLA+, az nincs nekik, és is úgy látom.

B.Zoltán

000000000

s3d igy van nálam.... curát meg te jobban othon vagy...

svejk

lapozzatok az 5. oldalra

B.Zoltán

Kösz!
Akkor én is láma vagyok, hogy nem vettem észre.
Szerencsére az is olcsóbb, mert most akarok venni tőlük.
Veszek egy PLA+ is próbára.

PSoft

Köszönöm!

Nálam úgy rémlik 15% volt a kitöltés.
De ilyen "mütyür" vacaknál, úgy gondolom az talán...mindegy is.

PSoft

[#eljen]

Ezt már, Te is rajzoltad?
De ez még nem az Omron "vajsárga"?

szf

Én rajzoltam kínomba.
Amit a kedves megrendelő hozott kártyán nyomtatni valót avval nem tudtam mit kezdeni. Főleg azért mert nekem is ez kellet volna. Nem győztem kivárni, hogy visszajöjjön.
Ezért összetákoltam valamit.
Az Omron sárgán már rég túl vagyok nem tulajdonítottam neki jelentőséget.

szf

Evolúció....