Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

svejk

Jó lesz az a Psoft féle Porsche, majd megkeresem a beállításokat.

keri

Nekem van rendszeresítve egy spricni erre a célra.
Desztvíz-izopropilalkohol 1:1 keveréke van benne. (vagy sima műszaki etanol is jó csak azt nem kapni, és nem érzékeny a pontos keverési arányra)
Lefújom és lejön. Aztán rögtön tiszta törlőpapírral át is törlöm és meg is van a tisztítás a következő nyomtatáshoz.

svejk

S mi történik ha nem 1:1 a pontos keverék?

keri

mondom "NEM érzékeny a pontos arányra" [#vigyor]

GG

Az milyen LCD-kezelő az Anet-hez? A firmware eredeti hozzá? Nekem az eredeti LCD van, nem ilyen, és nagyon utálom... főleg a nyomógombokat. Az ellensúly pontosan mit ellensúlyoz?

pa0n9mw

Üdv
Van valakinek tapasztalata az elektromosan vezető filamentel kapcsolatban?

B.Zoltán

Akkor tényleg jobb, ha egybe van.

Thowra

Az eredeti kijelzőt én se szerettem. A gombokat analog bemeneten olvasgatja, szerintem ettől (is) olyan lassú.
Lecseréltem az eredeti alaplapot Arduino mega 2560 + Ramps 1.4 kombóra. Reprap discount full graphics lcd van rajta és Marlin 2.0.
Az ellensúly a híd két végének ellentétes tömegét egyenlíti ki. A súly nélkül nem volt egyforma az első réteg, szerintem elemelhette kicsit. Így kb egyforma.

000000000

Z kiemelést törlésel csinálod /réteg?

svejk

No, sok szentségelés után csak készen lett.
Valamelyik kerék minduntalan elengedte.
A végén megállítottam a 3. réteg után és a forrasztópákával a szoknyához erősítettem őket.

A tükrök ahogy hozzáértem letörtek, de nem is baj.

vjanos

eszpéesz eszpéesz eszpééessz!

svejk

000000000

Kell neked szük helyen parkolni?[#vigyor]

B.Zoltán

PSoft

Többen nyomtátok ezt a retrack tesztet.

Használja valaki a "Z" emelést visszahúzásnál?
Ha igen, milyen mértékű az emelés?