Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

Szögvas keret az asztal? Vagy miből van?

000000000

szf

Ha jól látom akkor csak az egyik végén támasztottad fel.
Nem lóg?

RJancsi

Elegáns de elég bonyolult megoldás. Én "parasztosan" egy 8 mm-es húzott köracélra műanyag csőből levágott távtartókkal felfűztem 2 db 628 2Z csapágyat. A köracél két végére menetet vágtam, az egyik vége két anyával a tartó lemezhez van rögzítve, a másik vége szintén két anya közé a csapágyak külső átmérőjénél nagyobb alátéttel akadályozza meg a spulni lecsúszását.

000000000

szf

Jól látom állító csavar van alul ? Ezzel lehet a lógást kompenzálni?

000000000

igen vagyis a sikolt álltani az xy hez!
Mert ez nem csak nyomtató lesz....[#rolleyes]

szf

hanem még mi? [#nemtudom]

000000000

Amúgy nincs lógás az asztal súlya mait amire gondolsz elég merev 12mm vezetök + 12mm orso...

000000000

lézer, grav tüs cnc, cukrászati diszitö, amit még a család igényel majd még nagy a fantázia ithon...[#kacsint]

szf

Köszi az infót

PSoft

guliver83

De akkor minden rozsdamenetes vagy olyan műanyag ?

000000000

Nekem is más megoldás volt ezelőtt, de nem voltam vele megelégedve. Ez szerintem nagyon egyszerű megoldás, csak kis időbe telik nyomtatni, de az nem baj.

000000000

Nekem két fajta van, az egyik 70mm a másik 65mm szélességű. Mind a kettő ebbe belemegy, de annak ellenére amit most nyomtatok egyből, azt kicsit kisebbre csináltam mert az jobb lesz.