Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

vjanos

Nyomtass egy negatív sablont hozzá, és öntsd ki szilikonból :)
Esetleg az autósboltos olajálló tömítő is jó lehet.

smalla

Ha tudnám hogyan kell, biztos meg is csinálnám, de dunsztom sincs melyik végéről kell megfogni, s most nincs is időm arra, hogy utánanézzek, sok más is van még, amit meg kellene csinálni. De ha kiöntöd, nyomtatok hozzá negatívot :)

Egyújabbgépépítő

Nem, csak némi módosítást hajtottam végre.
Azért tettem fel mert kérdezték hogy békán kívül nyomtatunk-e mást is.
Elég sok alkatrészt segédeszközt nyomtatok, nekem bevált.
Azóta kevesebbet használom a CNC-t.

pa0n9mw

Üdv
Az ha a fogaskerék fogát mosod a kefével :)

s7manbs8

Pont ilyet és ültetsz is géppel alkatrészeket ?

Egyújabbgépépítő

szf

Elég sok mindent nyomtatok.
Egy alkalommal a megrendelőm trapézmenetorsó anyához kért tartót.
Kérte valahol teszteljük le mit tud. Felszereltem egyet az otthon és 1000-szer mechanikus véghelyzetbe járatva, koppanásra, max sebességgel kipróbáltuk.
A nyomtatott alkatrészeknek semmi bajuk nem lett. A fából készült vég ütközőket teljesen szétverte.
Orsó méret 16*4.
Sárga tartó PETG-ből, 100%-os kitöltéssel.
A Nema34-es motortartók fekete PETG-ből vannak.

szf

Nyomtat itt valaki PMMA-val.
Mik a beállítások?
Mire kell figyelni?
Köszönöm

Kristály Árpád

94yw8tv6c

De ez sem rossz cucc[#nyes]

94yw8tv6c

De ez sem rossz cucc! [#vigyor]

i0ief5xw5

000000000

Ez csak valami reklámvideó... Spanyolul nem tudok, nincs türelmem végignézni de nem tudom mit szeretnél tudni, mi a kérdésed? Arduino Mega kártyát sokan használják, de a másik kettőt amit mutat szerintem senki mert kevés a memóriája az Uno-nak az a harmadik pedig nekem ismeretlen, nem tudom mi lenne előnye. Szerintem az a videó nem jó mert különböző dolgokat hasonlít össze. azt a harmadik kártyát Arduino Due kártyával kell hasonlítani, nem Uno és Mega kártyákkal. Ha új kártyát akarsz próbálni akkor szerintem egy Arduino Due kártya az jobb, mert arra van Marlin. Bár még azt sem ismerem, de tervbe van hogy veszek amint időm lesz vele foglalkozni.

94yw8tv6c

De az nem kavarhat be az építésnél, hogy a DUE rendszerfeszültsége, nem 5 Volt hanem csak 3,3?