Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Dakota25

Szétkap két darabba a hossztengely mentén egy függőleges síkkal, és vagy ragaszt, vagy valami alakkal záró illesztőfelülettel összepattint.

z4ejygu7v

Tisztelt: 3D fórumtársak!
Van valakinek poliészter (kevlar) tipúsú extruder müködéséről?
Szénszál erősítéssel, esetleg lézer szálvágással.
A szénszál előkenése, szintén fontos mozzanat.

0twrtb8ni

Elsőre fektetve gondoltam. de ugy is van lebegő felület. mint többen is írták támaszték kell neki. nézek valami how to-t hátha okosabb leszek.

0twrtb8ni

Meg a tiéden több a venti csatlakozó mint enyémen.

morvfer7

Tegnapi cura képeden ott van a "Support", beklikkeled, majd kiválasztod, hogy csak támasztékot rakjon, (Touching Buildplate), vagy mindenhol tegyen segítséget, (Everywhere)

xmkwac9

Diamond fejjel próbálok nyomtatni. Három színből kettő már működik, illetve működne, ha lenne olyan szeletelő, ami hajlandó "wipe tower"-t nyomtatni smoothieware-hez. A Slic3r Prusa Edition 1.40.0 hibaüzenetet dob, hogy ez nem támogatott.
Tud valaki ajánlani másik szeletelőt? Eddig csak Slic3rt használtam...

0twrtb8ni

Sikerült kinyomtatnom a tegnapi alkatrészt. teljesen jó lett az alátámasztás. köszönöm a segítséget :)  Gembird PLA-t vettem. fényévekkel jobb mint az a sample amit a géphez adtak.

Klatty

pa0n9mw

Üdv
A slic3r beállitásához kérek segitséget.
Kivettem a pipát a plater autocenter beállitásbó, tudom mozgatnia tárgyat, mégis hiába húzom a bal alsó sarokhoz a tárgyat a generált G kódban mindig középre akarja nyomtatni.
Curával nem volt ilyen gondom de ezzel nem boldogulok

vjanos

Rézdrót nyomtató :)

Valaki elmondhatná mire jók ezek a lapos tekercsek.
Vezeték nélküli töltőben láttam ilyent, de gondolom ahhoz nem kell neki ilyen böszme nagy...

vjanos

Ja, Fusionnal generálja a pályát :)

zozo

Gondolom proximity kártyák, biléták, chipek "antennája".

Lehet ez van az autó ajtajában, hogy ne kelljen távirányító meg kulcs hozzá :)

vjanos

Na ez még egy érdekes jószág...

s7manbs8

Hehe,  a végén mindenből sorozatgyártás lesz.

szf

PMMA filamentet használ valaki, hogy van vele megelégedve?

PSoft

Még egy fekete..."haszontalan vacak".:)