Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Csak ha eltolod a kocsit haza, az már azért csúnya viselkedés lenne. :)

zozo

Az én kulcstartómon meg kulcsok vannak, az egyiknek a feje passzol a bevásárló kocsiba :)

0i8bkxjf4

Üdv Látom nagy port kavart ez a zseton téma :D

csináltam na bumm azt viszont nem írtam egy betűvel sem hogy használtam is.

Egyébként lehet itt jönni a hamisítással meg miegymással, de akkor itt mindenki hamisító aki lemásolja a gyártók gépeit és megépíti otthon kb ennyi

ameddig olyan dologról beszélünk amit meg tudok venni olcsóbban külföldröl is akár ebay en vagy egyé oldalakrol addig nem gondolnám hamisításnak

ui: egy szolgáltatás mértéktelen túlárazása is egy bizonyos szintű lopás (3 igen mértem három perc dodgemezés 1000 FT ér szerintem lopás)

1.  2.    ....

0twrtb8ni

1000 pénz? én mikor legutóbb ültem dodgemen 150 pénz volt. igaz nem ma volt. asszem ezek után marad a fűnyíró traktor [#nyes]

000000000

Nem tudom ezt miért akarod folytatni, de ha akarod... [#nemtudom]

"csináltam na bumm azt viszont nem írtam egy betűvel sem hogy használtam is."

Nem vagyok bíró, de az nem számít. hamisítás az akkor is hamisítás, na meg ezt utólag könnyű mondani.

"Egyébként lehet itt jönni a hamisítással meg miegymással, de akkor itt mindenki hamisító aki lemásolja a gyártók gépeit és megépíti otthon"

Először is ez nem ugyanaz, másodszor pedig én még soha nem láttam egy hamisított gépet ami ugyanúgy nézett ki mint egy eredeti. Meg arról is van szó hogy az védett vagy nem. Nem sok gép van védve, csak a neveik.

"ameddig olyan dologról beszélünk amit meg tudok venni olcsóbban külföldröl is akár ebay en vagy egyé oldalakrol addig nem gondolnám hamisításnak"

Ez sem számít, nem érdekes. Az Interneten keresztül sok mindent lehet vásárolni, legálisan és illegálisan is.

"ui: egy szolgáltatás mértéktelen túlárazása is egy bizonyos szintű lopás (3 igen mértem három perc dodzsemezés 1000 FT ér szerintem lopás) "

A kapitalizmusban nincs ilyen szó hogy "túlárazás", az egy kommunista szó. Egyszerű a megoldás, ha valami drága nem kell megvenni. Mindennek annyi az ára amennyiért árulni lehet. Nem te döntöd el hogy ki mennyiért árulja dolgokat, de te döntöd el hogy megveszed vagy nem. Miért nem építesz/veszel saját dodzsemet? Akkor ingyen lenne neked.... [#nyes]

000000000

Készülődik tovább az én gépem is. Csináltam egy új videót az asztalról, a Y tengelyről. Én ezt a megoldást választottam.

izbeki

Szupi, gratula![#taps]
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

000000000

000000000

000000000

Igen, 10mm. Csak az volt a probléma hogy orsókat nehéz volt találni de végre sikerült.

000000000

Értem!
Amugy profin alkotsz![#taps]

000000000

orsok igy mesziröl golyosnak tünek?

PSoft

Az én "elsőbékám" is...megszületett.[#eljen]
Kicsit randa, meg még ráadásul fekete is, de...az enyém!:):)

Dakota25

Üdv a "gumiszobában"!
Egész megjárja.

svejk