Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

svejk

PSoft

Tényleg az!:)
De...nem idegen tőlem.[#vigyor2]

PSoft

Dehogy afrikai...
Szentistváni![#vigyor]

szf

Csodálatos [#worship]
Végre.

szf

A kisfaludban a másik gép megy?
Sikerült neki?

B.Zoltán

Elsőnek egész jó, alakul ez.

PSoft

Nemigazán.:(

Ott, valami rejtélyes extruder gond lesz...nem a cső.
(azt hiszem, együt kell "kivizsgálnunk" a dolgot):)

PSoft

Köszönöm!
Ez, végül is a...második.
Az elsőt...elbacctam.:)

B.Zoltán

Másodiknak is jó.[#eljen]
A 3D nyomtatás még mindig tart rejtélyeket számomra is.

000000000

Azt hiszem félreértettük egymást. Én gondolom te a csavarokra gondoltál. Igen, azok golyós csavarok. Én meg ezekre gondoltam:

Ezek csapágyasok.

000000000

Köszönöm! Nem tudom láttad már az első részt, azon vannak a részletek hogy/miből van készítve.

Jó nehéz és stabil, mert minden alumíniumból van. 30x30, 30x60, 15x120 profilokból, 3mm alumínium lemezből és 5x50 (L-profil motor tartóknak).

MGN9 (X tengely) MGN12 Y és Z tengelyek, 1204 golyós csavarok a Z hajtók. Négy db. 400-lépés/fordulatos léptetőmotorokkal jár.

B.Zoltán

Hát ezt nagyon masszívra csináltad.[#eljen]

000000000

Maradékokból készült amiket otthon találtam. Legalább is az alumínium dolgok. De gondoltam hogy jobb ha masszív, nehéz lesz. Eddig még nem bántam meg, mert gyorsabban megy mint a plexi nyomtatóm és nem ugrál, mozog, rázkódik hanem nyugodtan megy. Hogy jobban fog nyomtatni vagy nem, azt még nem tudom. Lehet hogy nem, majd meglátjuk... [#nemtudom]

B.Zoltán

A stabilitás az nem árt, így van.

vjanos

Szép kis gép lesz :)

Engedj meg egy kérdést: Miért választottad a mozgó asztalos - kétmotoros Z-tengelyes konstrukciót?