Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Ezt találtam róla:

Leírás

Itt úgy néz ki, hogy szoftveresen lehet állítani a fényerőt. (ez nekem is új) [#wave]

szf

Még nem jöttem rá hogyan kell[#nemtudom]
De az SD kártyát meg nagyon lassan kezeli

Devecz Miklós

Engedélyezve van az SD kártya használat?

Szerintem elég jó le van írva a pdf-ben a beállítása.
Ezt a Marlint javasolja hozzá:

Marlin-RC

szf

igen. azt is használom hozzá.

Devecz Miklós

Fényerőnél ezzel kisérletezz:

#define LCD_CONTRAST 190

0i8bkxjf4

Indul a nyári dodgem szezon. Hát én gyorsan lemásoltam egy et

Használjátok egészséggel ZSETON

85zduwmua

Gratulálok, szép munka, jó ötlet az elveszett, elhasználódott zsetonok pótlására... bár nem hiszem, hogy lenne még a topikban Rajtad kívül olyan 3D nyomtatós, aki dodgempályát üzemeltet.

PSoft

Hol írta, hogy..."dodgempályát üzemeltet"? :)

zozo

Ja, amikor már nevében is jelzi, hogy "simlis" :)

PSoft

Ezt meg...nem akartam írni.:) :)

85zduwmua

Jahhh, hogy úgy?!
Bár én néha kapható vagyok némi hasonló simliskedésre, de sajna nem férek be egy dodgembe. :D A gyerekeimet pedig nem tanítom hasonló dolgokra, épp elég "rakódik" rájuk így is. Az esetleges következményeiről nem is beszélve, a legjobb esetben kultúráltan megkérik, hogy szálljon ki a járgányból.[#worship]

000000000

Pénz és értéktárgy hamisítása Magyarországon már nem törvény ellenes??? [#conf] Tudom hogy nem forint hanem csak egy műanyag darab, de ugyan az, mert a dodzsem tulajdonostól lopja a forintot a használója.

Nem ismerem a Magyar törvényeket, de ha kaszinóba használható zsetonokat másolsz (= hamisítasz) azt legalább is Svájcban/Monacóban/Svédországban (gondolom máshol is) nagyon komolyan veszik...

Ez szerintem érték tárgy hamisítás, és a használata sem legális, jobb lenne ha erre nem csinálnál reklámot és levennéd, na de ez nem az én dolgom, semmi közöm hozzá...

000000000

Inkább mondjuk hogy "nem tudta", nem csalni és simliskedni akart... [#wink]

morvfer7

Már meguntam, ha vásárolni megyek, soha nincs a zsebemben apró, váltani pedig csak nehezen lehet, így gondoltam legyen egy olyan zseton a kulcstartómon, ami alkalmas a bevásárló kocsiba érme helyett.
Néhány ismerősömnek nyomtattam a keresztneve kezdőbetűjével ilyen zsetont és azóta is megelégedéssel használják, így gondoltam megosztom másokkal is.  

Bízom benne, hogy ez nem a büntetendő kategória.  :)

Link a letöltéséhez

000000000

Ez senkitől nem veszi a pénzét mert amit beleraksz azt mindig visszakapod. Nálunk minden nagyobb üzlet ingyen adja ezeket a műanyag zsetonokat, nem kell nyomtatni.

Néhány cég még reklámnak is adja mindenkinek akinek kell.