Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

galiba

Kösz, de ennyire láma én sem vagyok. Próbáltam egy csomót, vagy nem működik, vagy mindenféle kamufájlokat tölt le, vagy csak egyszerűen randa a végeredmény.
Tapasztalaton alapuló dolgot szeretnék, bocsi!

kaqkk007

2vkx6unz

Nem tudom mi a pontos célfüggvény, de bármelyik modernebb ingyenes DAD szoftverből lehet egy szöveget exportálni DXF-be. Pl Fusion 360 ha 3D vagy DraftSight ha 2D kell.

Persze ha csak egy betükészlet kell akkor így egy kicsit macerás, de annak amúgy sem látnám értelmét...

2vkx6unz

Ja és az Incscape kimaradt a szórásból.

PSoft

Szinte bármelyik rajzprogramban...
Corel-ben pl. csak pár kattintás.
Árvíztűrő...

galiba

Igen, pont ezt a macerásságot akarnám elkerülni. Van egy célszoftver, ami tök jó nekem, de a lükéje csak dxf fájlokat kezeli, ttf-et nem. Kényszerpályán vagyok, gyakorlatilag az egész napom ráment a gugli faggatására, de normális eredményt adó találatra nem leltem.

vjanos

Javarészt nyomtatott tengerparti nyomtató :)

000000000

Van elég reklám felület (tengerpart) + dron sem árt hozzá....[#nyes]

000000000

Ez nem nyomtató hanem inkább maró, mert kaparja a homokot.

RJancsi

A videó címe is "rajzolónak" és nem nyomtatónak hívja. Különösen nem 3D-nek.

000000000

Igen, tudok angolul. De nem rajzol hanem kaparja, marja a homokot.

RJancsi

Nem az angol tudásodat firtattam, csak megerősítettem az észrevételedet. [#wave]

vjanos

Én kérek elnézést, majd leszokok az ilyen hülyeségek linkeléséről azt le van a gond...

000000000

Problémám nincs nekem vele, elnézést nem kell kérni. Megnéztem, érdekes volt meg ötletet is adott. Engem nem zavar ha vannak érdekes linkek, akkor sem ha nem 3D printereket mutat... [#kacsint]

A nézés után rájöttem hogy lehetne igazi 3D homok printert csinálni, de nincs rá időm na meg nincs a környéken elég homok kipróbálni.

zozo

Látod, látod, végre sikerült rajtad is fogást találni a fiúknak :)
Most aztán bánod tettedet, mint kutya, amelyik 9-et kölykezett...[#eplus2]