Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Semmivel, ugyan az csak egy panelen.
Meg a csatlakozók kicsit kulturáltabbak, valamint ez 24V-ot tuti bír.

000000000

Csak arra kell gondolni hogy nincsenek bordák rá rakva, az meg nem jó megoldás. Nem probléma, könnyen lehet oldani SSR vagy MOSTFET segítségével, de a tervezésnél gondolni kell rá.

000000000

bordák = hűtőbordák

keri

Nem kell rá.
24V-on legalább is kényelmesen bírja.

keri

Sőt, megküldtem ami belefér jelleggel 350W-os tápról, 12V-os kapcsolásban 24V-ról az asztalt, a FET-el akkor sem volt gondom, a táp előbb behasalt [#vigyor]

szf

Ehhez a panelhoz vannak hozzávaló kábelek is  valahol?

000000000

Valoszinü azért mert normális 3.3v és az 5v ja ez már dcdc kivitel jobb is...

000000000

Nagyon pc sem kell max adatot felvini az sdre és mehet ha vezetékelni sem akarsz mehet egy ilyen is rá nyomtatora!
ESP3D wifi

k2f2e85y

Sziasztok!

A 7 éves kisfiamnak szeretnék a születésnapjára csinálni egy (szerintem) megadúrva Sony Playstation 1 masinát (Raspberry Pi 3 B+, Retropie) és ehhez úgy gondoltam a legautentikusabb az lenne, ha a régi gépnek a kicsinyített mását hoznám össze :)

Ha minden igaz, akkor ezen a linken pont ezt lehet letölteni. Ennek a kinyomtatásában tudnátok nekem segíteni? :) Budapest 13. kerületi vagyok!

https://www.thingiverse.com/thing:2558547

A segítségeteket előre is köszönöm szépen!

Myko

PSoft

Jó, jó, jó, persze...

Előbb csak hadd menjen a "klasszikus" módon, lássam, hogy mit is csináltam.:)
Aztán ha ok. majd utána is ráérek "cicomázgatni".

PSoft

Mert, a Ramps 1.4-es..."kifekszik" 24V-on?[#nemtudom]
És 20V-on, amivel én akarom hajtani?

morvfer7

Mindenképp érdemes SSR-t használni hozzá, nem csak a Ramps 1.4-hez, hanem az összes többihez is.

szf

A linkelt panelhez jó ez a kábel ?

keri

Az eredeti bírja, de a kínaiban előfordul 16V-os kondi, meg a visszaálló biztosíték is csak 16V-ig működik.
Ha ezeket kicseréled, akkor az is megy 24V-ról.

Amit linkeltem azt direkt úgy árulták hogy 24V-ra is jó.

keri

Szabványos csatlakozók.
Én vettem egy doboz csatlakozó készletet hozzá, de a legtöbb rádugandó periféria, mint pl. a végállás kapcsoló is ehhez való csatlakozóval van szerelve.
Amúgy rámegy a sima DIP sor is.