Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

xmkwac9

Használ-e valaki smoothieware-rel MKS BASE v1.3-at? Nem megy az ethernet port. Ha átírom a network.enable-t true-ra onnantól nem indul el a kártya: USB-n keresztül nem enumerálódik.

000000000

Új kártyával próbáltad, vagy csak azzal amit a géppel küldtek?

000000000

Mi a gond a Z home beállításával? Nem áll meg amikor a Z home a kapcsolót eléri? Milyen típusú kapcsoló van rá szerelve?

somma

Amit küldtek, annak a tartalmával van a gond. Annak a tartalmához szeretnék hozzájutni. Letölteni, másolni stb.
Néhány trükkel a nyomtató működik USB-ről SD-ről is.

Thowra

Üdv!
Én kipróbáltam anno és jól működött.

## Network settings
# See http://smoothieware.org/network
network.enable                               false            # Enable the ethernet network services
network.webserver.enable                     true             # Enable the webserver
network.telnet.enable                        true             # Enable the telnet server
#network.ip_address                           auto             # Use dhcp to get ip address
# Uncomment the 3 below to manually setup ip address
network.ip_address                           192.168.0.222   # The IP address
network.ip_mask                              255.255.255.0   # The ip mask
network.ip_gateway                           192.168.0.1     # The gateway address
#network.mac_override                         xx.xx.xx.xx.xx.xx  # Override the mac address, only do this if you have a conflict

Böngészőbe bepötyögve a címet lehetett kezelni a nyomtatót.
Milyen firmware van fent?

000000000

És ha egy PC kártyaolvasóba rakod akkor mit mutat?

somma

"Természetesen" PC-vel próbáltam hozzáférni a tartalomhoz.

xmkwac9

A legújabb verzió, amit a github-ról lehet leszedni. Elég érdekes dolgok hiányoznak ebből a smoothieware-ből, pl. szoftveres végállás. Ennek a TODO lista elején kellene lenni, ez azért elég alap.

Thowra

Vannak hiányosságai sajnos. Nekem a random fagyás volt a legnagyobb bajom és az integrált motormeghajtók.

PSoft

Utálom, mikor lifegnek/cafognak a drótok szanaszéjjel.[#szomoru2]
Aztán meg, beleakadnak mindenbe.[#csodalk]

PSoft

PSoft

szf

A motorok mentek már?

PSoft

Igen, előző életükben.:)

Egyenlőre még, nincs mivel hajtanom őket...

szf

Kell akkor segítek, mindenből van egy garnitúra vésztartalék.
Azt majd megadod.