Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

93kiabn5v

Ahogy nézem semmivel. Viszont meglepően pontos a vágás. A vezérlésnek kialakított furatok nem passzolnak eddig a többi eddig jó.A mechanika egyenlőre nem akad. Sajnos a nyomtatott darabokból elég sok hiányzik barkácsokni kell de ami megvan az is pontos. Egyenlőre így állok.

93kiabn5v

Így . Valamiért telefonról a régebbi képet választottam :)

pa0n9mw

Üdv
Nem rossz ötlet a filctollas izé csakhogy, a coppercam az marókódot generál ami körbemarja a vezetősávot, ez a filctollas dolognál pont forditva lenne, tudsz rá valami forditó megoldást?

keri

jogos, valóban a marós megoldásra gyűjtöttem be a coppercamot. Nem néztem hogy tud e mást, csak feltételeztem. A routerem még mindig építés alatt szóval nem próbáltam [#vigyor]
Következő hozzászólásban írták a tutit.

keri

Támaszd ki a függőleges tartót egy menetes szárral, meg szereld az egészet egy merevebb bútorlapra...ha kell tudok adni, mert vannak maradékok, de postázást nem vállalok [#vigyor]

Ez a kettő sokat számít az egész merevségéhez, és javítja a nyomtatás minőségét.

93kiabn5v

Van nekem is bútor lapom :) Gondoltam a bútor lapra viszont a megtámasztasra nem de jó ötlet :)

s7manbs8

Életképek:

000000000

Nyomtatásnál majd kiderül az másolja a mechanikai hibákat..
Nekem egy kibelezet mélyláda lesz a váz (Laminált butorlap )olyan ultimeker2 vázszerü 45 ragasztot nem kicsi de most ez lesz hasznositva 60x60x67cm de kombi gép lesz ha sikerül nyomtato+laser....

ibudwmwah

Sziasztok!

Smoothieware-ben jártas kollégák segítségét szeretném kérni, ugyanis most ismerkedem vele, de már az elején elakadtam és kicsit már kétségbe vagyok esve.
Letöltöttem a hivatalos oldalakról a config.txt-t és a firmware.bin-t. Ezeket felraktam egy sd kártyára, és utána ezt behelyeztem a smoothieboard-ba.

Na most az lenne a problémám, hogy amikor a gép usb-én keresztül áramot adok a smoothieboardnak, és megnyitom a behelyezett sd kártya tartalmát a gépen, akkor a firmware.bin fájlnak át kéne neveződnie FIRMWARE.CUR fájlá. De nem változik semmi. Pedig a ledek jól villognak. A d7, d4 és d1 led folyamatosan világítanak, a d2 és d3 pedig sűrűn villog.

A config.txt-ben még semmit sem írtm át. De elvileg attól függetlenül még át kéne neveződnie. Illetve az usb dugaszon kívűl semmi más nincs csatlakoztatva.

Esetleg volt már másnak is ilyen problémája? Én most így jó pár próbálgatás után az sd kártyára gyanakszom, de gondoltam elöbb megkérdezek itt mindenkit, hátha valaki tud megoldást és nem kell potyára vennem egy másik sd kártyát.

Segítségeteket előre is megköszönöm!

wt8g4i4

hali, nekem is ez volt a gondom, kb fél éve van kész a gép csak fel kéne programozni az is már félig megvan :D.
nálam az segített hogy mikor be volt dugva az memo. kártya a vezérlőpanelbe nyomkodtam a reset gombot és egyszer faszán működött . Cseréltem már másik kártyára de annál is ugyan ez volt.
próbát megér nálad is

000000000

eding alkoholos 0.3mm allá mar simán hiproxodos 2x vizezésnél is vagy van valami jó tű verzios ipari jelölö?

000000000

vectoros pdf corel import....[#kacsint]

ibudwmwah

Köszi, kipróbátam. Vagy 20x-szor egymásután reset-tem de sajnos nem változott semmi.

2vkx6unz

Szia.

Akkor pontosítsunk. Milyen smoothieware? Az eredeti vagy az MKS másolat?

Melyik Firmware? A http://smoothieware.org/-ról letöltött vagy innét: https://github.com/makerbase-mks/MKS-SBASE/tree/master/English

Nekem nem volt gondom a firmware feltöltéssel. Felmásoltam az SD kártyára, beletettem az MKS alaplapra és adtam neki tápot USB-n.

keri

Itt van egy ilyen kitámasztás.
Valami ilyesmit szoktak. Állítólag sokat számít.