Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

8k8nsge64

Ez a 3D nyomtatás, nem az adok-veszek.
Hiába teszed be ugyanazt a hirdetésed több helyre, nem fog elmenni, főleg úgy, hogy ezt az e-bay angliai szállítással 1 hetes határidővel a harmadáért adja.

3D Scanner, Powered by Intel Real Sense, XYZ Printing portable USB 3.0

3vv2btrhv

Igen engem nagyon érdekel , de sajnos nem tudtam megrendelni .

morvfer7

Próbálj meg írni nekik, hogy létezik a földön sokkal több ország, mint amit eddig ismernek.

ebalint

85zduwmua

Van valakinek tapasztalata PEI-re PET-G -vel?
Arról ugyan olvastam, hogy 50 fok környékén kell leszedni a tárgyat, de nem gondoltam, hogy ennyire borzalmasan összegyógyulnak. 40 foktól 5 fokos léptékekben emelve próbálom a leszedést, de kegyetlen mód rátapad. Még a skirt-et is úgy kell cafatokban lekaparászni. Van ennek valami egyéb trükkje?

keri

Sima PLA nem jó erre a célra? Az is elég jól kifolyik.

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Kicsit bonyolultabb , mert én mint viaszként is szeretném tovább mintázni a szobraimmal , ez a PLA-val nem lehetséges .

keri

Ja, értem, jogos.
Tényleg láttam ilyen videókat.

Tényleg nem egy rossz dolog, hogy nyomtatás után még lehet a felületet simítani, meg alakítani. Lehet nekem is kéne ilyen viasz, bár úgy sem lesz kész soha az alu kemencém, mert minden hülyeséget elképzeltem hozzá.
Centrifugál, esetleg vákuum öntés tetszene, mert precíziós szerkezeti alkatrészeket akarnék önteni.

3vv2btrhv

Van nekem is pár elképzelésem a prec öntésről ami nekem működött .

keri

Ezt a mártogatós kerámia bevonatot te csináltál viasz formára? Ahogy nézem ez lenne a legjobb.

3vv2btrhv

Igen , kéne egy találkozót összehoznunk .

keri

Ha 10fok felett van a nappali hőmérséklet akkor az országban bárhol találkozhatunk. Motorral gyors vagyok [#vigyor]

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Szentmártonkáta .