Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

xmkwac9

Köszi, akkor először próbálkozok doboz nélkül. Az új nyomtatómban fel tudom fűteni az ágyat 100-110 fokra.

wt8g4i4

és is dupla fejes gépet használok, de még nem 100 % kos nekem fix távolságra vannak a fejek, de lehet később csere lesz olyanra miből 2-3 megy be és egy jön ki. Én ezzel szemezgetek 3 in 1

sastas

A céges gépre Flexion duálfejet raktunk a saját hotendjükkel.

szf

Ezt nekem "mondod" ? [#wink]
Nekem az túl drága![#beka3]

sastas

Igen neked [#beka2]
e3D megoldása? nekik van azthiszem mondjuk bowdenes.

szf

Nem szeretem a bowdenest, de lehet megpróbálom.
Kölönböző színnel akarok nyomtatni ugyanazon alkatrészek belül.Csak még nem tudom milyen progival generáljak hozzá kódot!

wtwpbr0re

wtwpbr0re

Végre egy szuper 3D nyomtató, nagyon jó áron!

Pluto from 3Devised

Ezt még a hobbysták is el tudják érni!!

3vv2btrhv

wtwpbr0re

Igen, több ilyen LCD-s nyomtató is van, de sajnos ezeknél nagy gond a nyomtatás közbeni letapadás, mert alulról-felfelé nyomtat, és minden réteget "le kell szakítania" a tárgylapról.
Annál amit feltettem, ez nem probléma, mert felülről lefelé nyomtat!

3vv2btrhv

Ezzel tisztába vagyok , de a megvilágítás itt a lényeg , és arról én nem találtam semmit (van már fordítóm ) Te hol olvastál erről ?

3vv2btrhv

wtwpbr0re

Igen, DLP van benne.

xmkwac9

Nekem van egy ilyen diamond hotend-em, de még nem tudtam beüzemelni. Még nem próbáltam bovdenes száladagolást, de most muszáj lesz. Hamarosan kipróbálom, ha érdekel valakit, beszámolok az eredményről.

wtwpbr0re

Nézd meg a cég honlapját sok infó van fent, meg egy nagyon látványos film!