Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Egyetértek.
Nagyon jó minőségűek, megérik az árukat.
Ajánlom mindenkinek![#eljen]

93kiabn5v

Tengelyt még csak most rendeltem akkor derül ki bírja -e mozgatni ha beszerelem. Ha nem jó tudsz ajánlani motort? Amit múltkor rendeltem vatera ról meg se nyikkan pedig a vezérlő hozzá lett állítva. Az extruder hez rendeltem valószínű jó lenne Z hez is. .

93kiabn5v

Vélemény erről?Állítólag ezt a típust használják a leggyakrabban mostanában
Wantai 42BYGHW609

0bn8uxmw

93kiabn5v

Akkor ez jó x,y,z és extruderre egyaránt? Vagy  x,y ba jó lesz a vexta.

0bn8uxmw

Oda jónak kell lennie ha rendesen mozog most, tesztelted már?

93kiabn5v

Persze X,Y rendesen mozog nem látom rajta hogy akadna.

93kiabn5v

Próbálom a múltkori motorral. 1.7 A van ráírva a 42BYGHW609 típusra. Beállítom a Vref et 0,68 ra mert ha jól számoltam annyi pronterface meg se mozdítja a motort. Érezni, hogy valamit szeretne de mintha csak gerjedne.Mitől lehet?

vjanos

Jól kötötted be a tekercseket?

93kiabn5v

Igen figyeltem a színsorrendre és forrasztottam a csatlakozót.  

000000000

Sziasztok! Egy kis https://youtu.be/SJ28jh0GiUQ" TARGET=_fnew>élő közvetítést ajánlok figyelmetekbe. Üdv,

KBalázs

Azért egy multiméterrel mérd ki (ellenállását) hogy tényleg jó vezetékpárokat fogtad e hadra (kitudja, épp mit nézett a kis kínai amikor forrasztotta a vezetékeket).

93kiabn5v

A leírás szerint kimértem viszont a kék lett a külső a piros a belső a csatlakozón. Többször megnéztem forrasztás előtt és után de úgy tűnik mégis benéztem. Gyanítom ha helyesen kötöm menni is fog a motor.Sorry

vjanos

Na valami ilyesmire gondoltam ;)

93kiabn5v

Feltettem a win10 lapropra a legfrisebb arduinot , próbálnám a mega ra feltenni a repetier fw t amit a corexy hoz mellékeltek de fordításkor lehal mert nem találja a twi.c a könyvtárban. Jópáran panaszkodnak erre végig is csináltam pár javaslatot de semmi. Valaki járt már így?