Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

vjanos

Devecz Miklós

Azért a fej sem lehet rossz. ;-)

wa76ftbim

Jogos természetesen az új szálhoz a fej is változott :)

0cn2fmkgp

Tudnàl esetleg kèpet felrakni az àtalakított Prusarol? Mert a kèszülő graber i3 nyomtatòmat is így szeretnèm megoldani.

000000000

valaki használ simplify3d-t? bridge beállítássokal próbálkozok, nem rossz de lenne mit fejleszteni rajta...Kellene pár tanács. Kerivel értekeztünk már róla de ő nem használja.

vjanos

Én igen.

Nálam:
Unsupported area treshold: 50
Extra inflation: 0
Bridging extrusion multiplier: 100
Bridging speed multiplier: 100

Bár lehet ez a default, ezt a részét nem sokat faragtam.

vjanos

Delta nyomtatóhoz mi a bevált gömbcsukló?
10mm karbon szálhoz kéne.

Golyós GL szem, vagy mágnesgyűrű csapágygolyóval?

MoparMan

svejk

Tegnap már linkelte valaki.
De vajon hány naponta kell a nap beesési szöge szerint beállítani a szöget?

wa76ftbim

Hali,

persze rakok majd fel, majd lehet, hogy nyitok egy google drive-ot neki és oda felpakolok képeket.

0bn8uxmw

GL szem szerintem megbízhatóbb, főleg ha jobb minőséget veszel ami előre össze van szerelve.
1600 Ft 6db pl. a Model Hungáriánál Mpjet a gyártója én azt használom, 1.5 év után is probléma mentes.
A mágneses golyósnál nagyon macerás a pontos ragasztás (minden golyó ugyan olyan magasan legyen) és a felületi érdessége sem mind1 a golyóknak ezzel a kínai golyók 99% már rögtön kihúzva.

ezsolt74

Vagy van a az Igus-nak is gömbcsuklója.
http://www.igus.hu/wpck/2446/igubal_Gelenkkoepfe" TARGET=_fnew>Igus rúdvég csapágy

keri

Rövid hidak. Semmi extra.

Varga István

http://cnctar.hobbycnc.hu/Varga%20Istv%C3%A1n/Bu%E9k2016.jpg" border=0>

s2k5ycubj

És akkor már meg is van az óraállító cnc létjogosultsága...
Természetesen autó kalibrálással,kamerával és dfc világóra vevővel. Na ezt,ha megcsinálja valaki annak nagy gratula előre is!