Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Szimetrikusan húzza a core xy a híd két oldalát, a hbot el tud fordulni, jó mechanika kell hozzá.

keri

Általában azt használnak, amit kapni lehet olcsón a kínaiaknaknál. Acélszálas ritka és drágább. Sajnos rendes minőségben ilyen finom szíjakat nálunk nem is nagyon lehet kapni.

gg58bmmp2

Először én is az olcsót vettem, de már jó minőségűvel szereltem össze a gépet. (tudod, hiszen tőled van a jó szíj.) :)

vvvsmkgjx

Hol lehet beszerezni pl GT2-es 6 széles bordásszíjat az általatok említett acélszálas kivitelben?

gg58bmmp2

passz én Keritől vettem

Devecz Miklós

s7manbs8

Az ember mindig meglepődik .. nyomtatnék, rre error, hideg van a műhelyben, mert nem voltam kint napok óta ... ez a szerencsétlen Marlin meg nem akar menni emiatt. Minimum temperature triggered, nehogy má most át kelljen programozni emiatt is akkor az északi sarkon hogy nyomtatnak az eszkimók ? Fűtök, de most kivárom míg felmelegszik akkor lehet.

gg58bmmp2

Basszus, még hátra vannak az utolsó simítások az első nyomtatómon, most állhatok neki egy nagyobbnak. :)
(Egyébként már láttam legalább két "első" nyomtatott autót. Sajnos csak neten. :( )

vjanos

Ha majd az is kész, belinkelek egy "első" nyomtatott házat :D

gg58bmmp2

000000000

g-codeban megoldható hogy egy adott layernél megáll leengedi a tálcát valamennyivel majd utána vagy adott idő után vagy gombnyomásra továbbmegy?

Nekem nem g-code-dal megy a gép de tudja kezelni a g-code scripteket.

keri

G kódban nem.
Ezt a vezérlődnek valamelyik scriptje tudja.

Pl. Marlinban az M600-as parancs.
Ez a filement csere.
Ezzel elküldöd a beállított koordinárára és vár a gombnyomásra...mellékesen meg fülsértő hangon sípol amíg ezt nem teszed meg :)

vvvsmkgjx

Ha van valakinek elfekvőben hasonló mennyiség arra is vevő lennék, de ha más nincs igen akkor erre gondoltam :) köszönöm :)

s7manbs8

A PrusaI3-hoz most nyomkodom a sikló csapágyakat, LM8UU-kat.