Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Mintha a falat nem nyomná azt csinálja.

vjanos

Változtattál mostanában a nyomat hűtésen, vagy a fej fűtésen?
Nem fújja nagyon a venti a fúvóka hegyét?

Meg-megakad a szál a fúvókánál aztán kierőlködi a motor.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/wqWzs4x1Zz36cFEzwD3hY9MTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink" TARGET=_fnew>Nekem is volt ilyen a rosszul dizájnolt légterelő miatt...

Dobj már egy képet, hogy most hogy néz ki a nyomtatófej és környéke.

s7manbs8

Ó, az Expert setings-ben a Fix horrible, Combine everything Type A   votl bejelölve és az csinálta  a hülyeséget a fallal, az valami lyukakat akar eltüntetni és ilyen alakzatnál hülyeséget csinál, most pipálgattam, hogy mitől lehet és úgy láttam meg ezt.

keri

Én meg végre beépítettem Z-re a TR10*2-es orsót.

Drasztikusan javult a réteg egyenletessége.
Pedig szépen futott az M6-os menetes szár is, mert átvágtam, megpolíroztam, és szorosra fúrtam a POM anyát, de úgy látszik valami egyenetlenséget vagy rezonanciát így is bevisz.

Elég egyszerűen sikerült megoldani mert nyomtattam hozzá egy tengely kapcsolót, meg egy anyát...megcsinálhattam volna rég :)

s7manbs8

Lehet csak a szál akadt meg.

s7manbs8

Na ugye, csak számít a minőség.

s7manbs8

Tényleg olyan, mint a tied, és akkor te hogy javítottad meg ?

vjanos

Légterelő cserével főleg.
És akkor már nem Cura-t használtam.

Próbáld meg ugyanezt, hogy leveszed a nyomathűtést a negyedére.

vjanos

Akkor nálad is barkácshétvége volt :)

keri

Olyasmi. Főleg a hűtéssel szenvedtem én is. Alapból jól nyomtat, de egy kicsi kúpfogaskerékkel szenvedek napok óta. A kilógás miatt a szélárnyékban ragyás lesz, ami nem veszes, de ilyen mértékben már akadozik.

Papír légterelővel, meg időzítéssel próbáltam javítani, de akkor meg más gondja támad.

Muszáj lesz terveznem egy rendes legterelőt, ami körbe fújja.

s7manbs8

0.3-as réteggel gyorsan kinyomtam egy kicsit átlátszó színűvel, majd bekentem fekete filctollal.

http://kepfeltoltes.hu/151102/PICT2861_kicsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

vjanos

Akkor most örülünk Vincent? :)

rbbhbyvfs

kipufogó tömítő? Nekem anno azt javasolták, melegre kikeményedik és ki nem szeded többé :)

balika

Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni, nyomtatnom kellene egy adott tárgyból több darabot nyomtatnom. 10db ferne el az asztalon, de tegnapbol tanulva (10db-ot nyomtattam)elhulnek, és eltőrnek, mit a ropi. 5db-nál sem volt jobb a helyzet. Mire figyeljek, vagy valami tanács kellene,hogy több darabot tudjak csinálni. Pla, 220/60-on nyomtatva.

balika

Az még lemaradt, 0,4-es fuvoka, és 0,4 retegvastagsag.