Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Kelepeisz Lajos

Indította gaben, 2025 február 26, 08:02

Előző téma - Következő téma

PSoft

Kelepeisz Lajos

Nagyon szépen köszönöm![#eljen]

Kelepeisz Lajos

Végre sikerült elsőre az új anyaggal.
Esetleg tudja valaki hogy valami úton módon hozzá lehet férni cnctáras anyaghoz, jó volna még ilyeneket vagdosni?

Kelepeisz Lajos

Kelepeisz Lajos

Sziasztok mindenki!

Vettem egy Ardunio UNO R3-at és egy Shield-et, ahogy időm engedi szeretném kipróbálni a gravírozógépen, arra szeretnélek titeket megkérni hogy aki tud az segítsen feléleszteni, úgy hogy a LightBurn  progival tudjam használni. Még nem volt dolgom ilyen cumóval végig tudnátok vezetni a legelejétől?

Köszönöm[#eljen]

Kelepeisz Lajos

Ja még annyit hogy szoftveres oldalról kellene a segítség, a bekötés szerintem menni fog, egyedül talán azt nem tudom a lézert melyik lábról kell vezérelni.

Köszönöm

designr

És milyen jó lenne ha mindez az okítás nyilvánosan történne..
előbb-utóbb Arduino nekem is kelleni fog..

guliver83

A Z+ lábon tudod vezérelni a lézert.

Kelepeisz Lajos

9a8r3iviv

Laserweb4
Ez a legtutibb szoftver , itt minden fent van amit tudni kell.

9a8r3iviv

Kelepeisz Lajos

Köszönöm!
Csak az a baj hogy gőzöm nincs ez hogy kapcsolódik ehhez az egészhez?[#conf]

9a8r3iviv

Grbl 1.1
Ezt kell feltöltened az uno-ra , a beállítások meg részletesen fent van a laserweb4 linken , és hajrá.

Kelepeisz Lajos

És a LightBurn-ot hogy tudom ezután használni?

9a8r3iviv

Én nem azt használom , hanem laserweb4 -et , de gyorsan átolvastam , és úgy látom jó neki a grbl , de miért ragaszkodsz ahhoz a programhoz,ha nem ismered a laserweb4-et?
És biztos vagyok benne , hogy legalább olyan jó , rengeteg mindent tud .