Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

kr97pwss2

Tervbe van véve, de egyenlőre nem tudom mikorra fog realizálódni.

wcmwugefi

Köszönöm!
És amennyiben a távoli jövőben támogatni fogja (na nem mintha olyan fontos lenne), akkor ezzel a hardverrel egy firmware frissítéssel, vagy egy új eszközzel?
Köszönöm a segítséget!

kr97pwss2

Valószínűleg egy Mach4-hez kiadott Pluginnel fog működni hardwerváltoztatás nélkül.

krnj79r9n

Szervusz Balázs,

Még karácsony előtt beszéltünk. Csak jelezni szeretném, hogy amit  javasoltál az UC300 mellé HDBB2 jelosztó panelt meg szilárdtest reléket. Azt meg is rendeltük a cncdrive-on és meg is érkezett hozzánk rendben. Egyenlőre még nem tudtam vele foglalkozni, de majd biztosan lesz kérdésem ez ügyben hamarosan.

Addig is Boldog Új Évet Kívánok!

vjanos

Béni

Ahogy én tudom, valóban koppintás.
Van aki azt kéri, hogy óvakodj tőle.[#eplus2]

(De ez nem ide való, mivel nem a MACH3 alatt dolgozik.)

svejk

csak jó dolog lehet, ha más a Kínaiak lemásolták :))

wcmwugefi

Kedves Balázs!
Még egy utolsó kérdés:
Jól láttam, hogy van az UC300 0-10v analog kimenet a frekiváltónak? Olvastam, hogy nincs optikai leválasztás. Az analóg kimeneten ezt meg kell oldani valahogy az UC300 és a frekiváltó között?

Köszönöm!

Attila

Sz.József

A csávó 97,3%-on van 321 eladás után...
Nem valami bizalom gerjesztő... (?)

000000000

És vajon miért kell a Polgárdi Balázs topikját teleszemetelni ezzel. Ha elolvasod a topik címét "USB-LPT átalakító MACH3-hoz Polgárdi Balázs fejlesztései Mach3-hoz". Balázs próbál itt terméktámogatást nyújtani nekünk, mi pedig teleszórjuk cserébe a topikját. Talán a semleges csevegőben jobb helye volna ennek.

chyfhc809

Szervusztok!
Csak ajánlani tudom az UC300-at!
Nekem már hónapok óta van, tesztelgetem, sajnos még a gépem nincs kész, de attól függetlenül belehetett állítani mindent.
a sok be-kimenetek miatt nagyon sok lehetőség van benne!
ha megizzadok, akkor sem tudom kihasználni 100%-ban! ( természetesen ez úgy értem, hogy nem kell aggódni azon, hogy mi lesz ha elfogynak a be-ki menetek ) ajánlani tudom csak!  
És becsülendő, hogy itt a fejlesztő is!
Ha gond vagy ötlete van valakinek akkor rövid időn belül reagál is rá.

kr97pwss2

A frekvenciaváltókban az analóg jel bemenete általában le van választva. Ha nem lenne (meg kell nézni a gépkönyvében), akkor pedig nem az analóg kimenetet kell használni, hanem egy sima kimenetre konfigurálni a Spindle PWM-et a Mach3-ban. Majd ezt a kimenetet egy optoval leválasztani. Az opto kimenetét lehet egy felhúzó ell. közvetlen az analóg bemenre kapcsolni, mert belül a frekvenciaváltó megszűri az optoról jövő PWM jelet (némelyiknél típusnál még a szűrés időállandóját is lehet állítani).
Ha esetleg nem egyértelmű, akkor küld el a frekvenciaváltó típusát, és akkor segítek az UC300-al való összekötésében.