Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCxxx, mozgásvezérlők MACH3-hoz

Indította gaben, 2025 február 03, 18:41

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

200 step velociti 2 Acceleration 4

kr97pwss2

Ez nem igaz! Önmagában az UC100-al a Mach3 Win7 és Win8 alatt is működik. Itt a problémát az okozza, hogy a David program túl magas prioritásban használja a számítógép erőforrásait.  

kr97pwss2

Még annyi, hogy melyik lábra van konfigurálva a motor step és dir lába?

3vv2btrhv

Nem figyeltél , csak a Mach3 - mat futtatom , ugyanúgy viselkedik , a David nincs betöltve !!  
Marad a H1 vezérlö mint hibaforrás .

3vv2btrhv

pisti73

Az UC100 Win 7 alatt tökéletesen működik!!! (bocs, hogy közbeszóltam)

3vv2btrhv

Ellentmondok önmagamnak , akkor az XP-sem szabadna egyenletesen futnia , pedig ott jó !!

3vv2btrhv

Akkor mi lehet nálam rossz a Win7-ben . Legális !!

3vv2btrhv

Feladatkezelö CPU max 6% ot mutat , ha a Mach3 -megy !!

pisti73

Most nem tudom megmondani, hogy az enyém milyen prociterhelés mellet fut, de az biztos, hogy eddig még jól működött. Én egy Toshiba laptoppal használom a 3.042-es verziót.  

Az UC300 is jól működik Win 7 alatt, ott olyan problémám akadt eddig, hogy külső táp nélkül nem hajlandó firmware-t frissíteni. Kevés neki egy USB port áramellátása és fél úton kiakad. Ha ráteszem külső tápellátásra hiba nélkül végigmegy a frissítés is.

kr97pwss2

Küldtem Emailen egy tesztprogramot, kérlek próbáld ki.

kr97pwss2

svejk

kr97pwss2

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
http://www.youtube.com/watch?v=8rsowX3PL3U" TARGET=_fnew>CNC Plays Christmas Song

wcmwugefi

BUÉK mindenkinek!
Polgárdi Balázstól kérdezném, hogy az UC300hoz tervezik-e majd a mach4 támogatását?
Köszönöm!