Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

zozo

Köszi.
-hát ha tényleg nincs gyufa... -de ez mellé meg öngyújtó is kell :)

Bozsó megoldottad frankón, én meg 2 hétig különféle fúvókákat esztergáltam :)

Tibcsi én is köszönöm az infókat.

Bozso777

Tudod modellezésből megmaradt...amit találsz azt használod fel :D

PSoft

Persze, az se árt, ha van egy faxa bicsak a lézergéped közelébe!

Ki tudja de, hátha ellenállhatatlan kényszert érzel,hogy...

Összefirkáld a kék elox alu markolatát!
[#nevetes1]

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Munk%C3%A1k/2W-os%20l%C3%A9zer/Elox_alu_grav%C3%ADr/Zsebk%E9s/IMG_5508.JPG" border=0>

gs7g6k8ch

Köszi, megnézem, bár az itt csak OBI van és még ott nem láttam...

z08dv9zyv

Sziasztok
Klavios 1.6W-os lézerrel szórakozom , érdeklődnék hogy számit e teljesitményben valamit hogy a fókuszpontot hová állitom be (pl40mm-re vagy 80mm-re).  

Valamint a levegő fúlyásnál mekkora nyomást vagy légmennyiséget használtok

Teljesitményben kicsit lehet e fokozni még ezt a diódát? Gondolok itt arra hogy 1-2 tized amperrel többet adni neki-

Vágassal próbálkozom tobb kevesebb sikerrel (de inkabb kevesebbel), 3-4 mm-es rétegelt lapokat probálok vágni de max 2.5mm mélyen vág csak.
 Ki lehet ebből még többet hozni?

djfgekywd

Minél rövidebb a fókusz, annál nagyobb a sugár szöge, és emiatt a behatolási mélység is kisebb lesz.
Attól függ, hogy mit akarsz művelni a lézerrel, de ennél a kis teljesítménynél nem igazán fogod ezt a dolgot észrevenni. Ha jól össze van húzva a sugár, akkor jól is fog dolgozni.

frob

Sziasztok
Valakinek van e a kínai lézer tápokról kapcsolási rajza?
Akár ide feltenni ( link) vagy magánba is szívesen fogadnám
Előre is köszönöm!
R.

000000000

Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki, szeretnék építeni egy lézer gravírozót fémhez, milyen költséggel számolhatok? illetve mik kellenek hozzá?
Előre is köszönöm.

c2nsu773m

Keressél jag lézert , galvósat.

KBalázs

És nem árt ha nyer a lottón.[#awink]

nyiszi

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a CO2 lézer tápokban a kis trimmer potik mire valók?

c2nsu773m

Hangolásra.
Az egyikkel a lézercsőben a plazmát tudod szép egyenletesre beállítani, a másikkal pedig a teljesítményt tudod állítgatni a bekapcsolás pillanatában hogy a szoftverhez hangold a legkisebb Watt-hoz.( ha a szoftverben beírod hogy 1W akkor ott már bekapcsoljon a cső vagy csak zizegjen)

nyiszi

Szia!
De, hogy melyik melyik azt honnan lehet tudni?
4db van benne.

Kelepeisz Lajos

Ez jó kérdés, az én tápomban 5 poti van (heli trimmer) én is pont azokat akarom beállítani amiről Török Tamás írt, de hát ki tudja melyik micsoda, írtam a kínai gyártónak akitől vettem, hát cseszett visszaírni.

nyiszi

Nekem se válaszolt akitől vettem.