Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

zozo

Na, ettől lesz majd égett marhabőr szagú a punci is...[#eplus2]

u6p5jr23k

Persze, hogy patás :) A http://www.marhabor.hu/marha-talpbor" TARGET=_fnew>talpbőrnem a marha talpáról van.

3vv2btrhv

A szagot is elviselném , ha borotválhatnám , persze a cél érdekében ( digitalizálás ) [#smile][#smile]

NickE

Ennek inkább kamu szaga van.

Rabb Ferenc

000000000

Én izzószálnak látom...

2vkx6unz

A találkozón készült videók feltöltve ide:  
http://cnctar.hobbycnc.hu/skatona/Lasergravir_verseny/" TARGET=_fnew>Laser teszt videók

Ha valakinek nem megfelelő a formátum akkor jelezzétek át tudom konvertálni más formátumba is. Az eredetit nem töltöm fel mert 300M és 1,6 G közötti méretűek.
A fotók is felkerülnek hamarosan.

000000000

Sziasztok, egy olyan gépet kell építenem mely 2-3 mm-es plexiből vág ki mintákat. Milyen lézert ajánlanátok hozzá? Esetleg van olyan valaki akinek van ilyen eladó sorban? vagy akár próbára természetesen a költségeket megfizetve? Olyan lenne érdekes ami beépíthető mozgó tengelyre.

NickE

#7221 -ben ott a válasz.

kyvzgue4c

Üdv!
Használ valaki K40-es kínai lézer grav/cut gépet?
Ha igen milyen szoftverrel? Mert amit adtak hozzá az elég fura.
A gondom vele az, hogy ha gravírozok fára például és és a gravírozott részt körbe szeretném vágni vagy nem teszi vagy kivágja az egészet mint amit gravíroztam.

Lehet ne ma progi hibája hanem a saját LAMA ságom de ne mtaláltam még meg a megoldást.

Válaszokat előre is köszönöm.

rbbhbyvfs

Egyéként pontosan milyen gépről is van szó? :)

frob

Bár nem kínai, de amit láttam gépet annál a vonal ( corelben) színét állították másra ahhoz hogy a gép tudja mit kell vágni és mi az ami csak gravírozandó... remélem segítettem valamicskét

ium8w94xp

Sziasztok. Aki hebo87-től vett 5,5w-os lézert és Budapesti, azt megkérném, hogy dobjon egy mailt nekem, mert szeretnék én is venni. Vélemények, tesztek érdekelnének. Esetleg megnézném, ha megoldható. exup@t-online.hu mail-re, ne a felhasználóm alattira. Előre is köszönöm

000000000

000000000

A Mercury (kínai)driverje (nem tudom az új hejesírás szeint ragozni) Corel, vagy Illustrator ba rkott makróval szinte tökéletesen szeparálhatók a paraméterek célszerű 100%-os szineket beállítani.
Van neki ugyan windowos drivere, de az demo, csak meghatározott objektum db-számig működik.
Persze, még így is 2,5D  :)