Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Erre van a HI8633 típusú vezetőképesség mérő műszerem.
Valahol a műhelyben van egy muzeális víz vezetőképesség mérő is.

Bozso777

Szia. Annak sem sok esélyt adok, de agy próbát megér, lássuk mi is történik.
Üveget, csempét égettem a 2W-ossal, a festékes módszerrel...többfajtával is, fényes dekete, matt fekete, horgany, és ezüst spray. Minddel működött a dolog.

000000000

Olyan modban gondoltam ha fekete álapotba hátha megpiszkálja az alut vagy rezet is....

000000000

Itt graviroztak vele tükör foncsort (aluminium) is 2W de gondolom matt vagy fekete álapotba...

hebo87

Küldtem e-mailt a poti miatt azt megkaptad?
Meg érdekes ez a freemail, sokszor a spam mappába rakja az e-maileidet, meg jó hogy átnézem azt is.

Bozso777

Szia. Igen megkaptam, most válaszoltam is. Vezérlő szuperül teljesít a 4W-ossal...tetszik a ventis kialakítása.

Bozso777

Tükör foncsort hátulról könnyedén átégeti a 2wattos...

2dbfy8y

És a sima zöld, vagy kék alap festése van rajta.
Nem kell neki más festés.

ht0cjk58i

Most én is most teszt élhetek a 4w-ős szörnyet,mit mondjak  
elég karaj. Tábort vágtam és az Alu asztalba is bele vágta a mintát 😀. Szóval az aluba lehet mást még nem próbáltam .

ht0cjk58i

A fene ebbe a prediktiv szöveg bevitelbe. Most tesztelem én is a 4w-os szörnyet , papírt vágtam és az alu asztalba is bele vágta a mintát, szóval viszi az alut is .

000000000

végig lehetne probálni szines fémeket alu..sárgaréz...rozsdamentes ha szüksédesen elö festve ha nem kezdi saját alap felületén....

000000000

Ne csak fa legyen a fö müsoron...:)

ht0cjk58i

Keresek alapanyagokat és ki próbálgatom, igyekszek minél több fajtát próbálni.

000000000

v7cv4it2g

Üdv mindeninek!
Azt kérdezném,hogy fehér sztirollemez(0.5,1mm) vágásához elég lehet a 2w kék lézer?