Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

dx69fn8ya

Lényegében uj vagyok a területen, vagyis a lézert illetöen még nincs egy éve hogy ezzel foglalkozok. butorgyártásban, tervezésben dolgoztam sok idöt, ezen belöl is inkább a szerkezeti kivitelezéssel.

000000000

Nekem felül volt az öntapadós (fólia, oracal vagy 3M) levegő nálam is megy de én nem tapasztaltam semmilyen beégést, én attól féltem összehúzódik az öntapadós a vágás mentén, de nem tette.

dx69fn8ya

Most nézek, kutatok a lencsebeállitással kaoópcsolatos informáciok után. A gépkönyvében bemutatott beállitás nem épp ojan sorrendet mutat mint a yutubon találtam egy török videot. Van itt e topicon belül ahol ez a téma volt tárgyalva hogy ne tegyek ismétlödö tultárgyalt kérdéseket fel?

dx69fn8ya

Közben tisztázodott az ügy, megértettem a sorrendet, majd a gyakorlati alkalmazás után megirom a tapasztalataim

c2nsu773m

Milyen géped van?

c2nsu773m

Munkáidról pár kép van?

dx69fn8ya

Egy cégnél alkalmazottként dolgozok, tudomásom szerint kinai masinák

c2nsu773m

Van honlapjuk?

c2nsu773m

Corelos kérdésedre , amikor átviszel egy alagzatot egy új lapra akkor természetesen az lesz az alap kiindulás tehát nullán fog állni.
Talán ha egy új rétegként jeleníted meg ....

dx69fn8ya

hali, ujra jelentkezem. a tükröket beállitottam, aránylag elég jol, a vágás minöség javult de a torzitás csak minimálist. egy 30cm körel leteszteltem, x és y irányba mérve nem torzul, viszontjob alsó sarokbol a bal felsö fele mérve a 30cm kör, 30,2cm lett.

dx69fn8ya

hogy lehet ide képet fel tenni

000000000

Szia! Tudnál abban segíteni hogy tudnám a HDD "tükröket" feldarabolni.Előre is köszi!
Ha esetleg más valaki tudja a választ neki is köszönöm ha segít!

dx69fn8ya

Szia Eddie. Ha nekem szól a kérdésed a tükör darabolással kapcsolatosan sajnos nem tudok segiteni, elképzelésem nincs. Én kb egy éve dolgozom lézergéppel de mi üveggel nem dolgozunk és nem is probáltuk.

NickE

Egy jól beállított lézeren kb. milyen széles a vágás vonala?

Szabó Zoltán

Nekem a munkahelyemen acéllemez vágást csinált a lézer ott 0.2mm volt a vágás szélessége. Komoly nagy ipari gép.