Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

NickE

Plexit az enyém 5mm/s -el vágja. Szintén 40W. Bár állítólag a kínai K40-ben csak 35W körüli cső van, amit 40W-nek hazudnak, de ez nem különbség.

NickE

Neked milyen géped van? Mármint a mechanika? Saját építés vagy china?

Mondom, origin gombot megnyomod és utána mindig oda fog állni. Ezt letárolja, kikapcsolás után is megmarad. Egyébként nagy jelentősége nincs, mert úgyis állandóan állítgatni fogod az origint attól függően, hogy mit dolgozol a géppel.

motion

Nekem is 40W-os a csövem és azzal vágtam a 3mm-es rétegelt lemezt próbaképpen.
Tényleg nem tudom, hogy hány % volt a teljesítmény, de az tuti, hogy még 70% fölé nem (mertem) mentem. Majd, ha kész lesz a kabin...
Most, hogy a hajtás gondom megoldódott(remélem) én is elkezdek játszadozni vele...

NickE

Rétegelt lemezt honnan veszítek? Van helyi forrás, vagy interneten rendelítek?

robokacsa

ma készítek pár fotót a mechanikáról.
nem kínai, valami amcsi gép volt, erdélyi fórumtársunktól.

robokacsa

egyébként egy kínai K40 es van eladó nekem is 200 000 Ft ért.

NickE

Miért vettél K40-et? Jobbat vártál?

c2nsu773m

A cső ér benne a legtöbbet...

000000000

Érdeklődnék tud valaki segíteni vettem egy K40 típusú lézer gépet nemrég. Próbálgattam de  valamiért nem megy a léptetés rajta nem áll vissza a kezdő pontra ha bekapcsolom illetve nem tudom léptetni. Mi lehet a probléma?

c2nsu773m

Maga a gép egy óriási hiba!

PSoft

Kérdezd robokacsa-t.
Lentebb írja,hogy...megválna tőle.

000000000

Köszi nem venni szeretnék csak megoldani ,hogy miért nem megy. Vagy valaki szerelőt nem tud ajánlani aki megnézné?

robokacsa

teljes vezérlőcsere az ideális javítás.
bár 2013 as moshidraw program segít rajt valamelyest.

PSoft

Látod,...
Nem rád tukmálni akarja Ő a K40-et.
Csak,...segíteni akar "megjavítani".:))

c2nsu773m

Helyileg hol vagy?