Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

robokacsa

és azt hogy lehetne ellenőrizni, hogy a cső  
1. síkban van e a gép  síkjával?
2. párhuzamos-e az X tengellyel?
gondolom ha ezek nem így vannak rengeteg hibát tudnak vinni a sugár útjába.

000000000

Szerintem azt a tükrökkel tudod korrigálni, ha nem tökéletesen párhuzamos a cső a tengelyekkel.  

4ybj8h3c8

Elgondolkoztattál.  
Lehet, hogy szabadalmaztatni kéne a tükörbeállítási rendszeremet? Max. 10 perc alatt bármit.

Argon lézer beállítása felfűzve is hasonló nagyságrend időben. Aztán láttam egyszer egy ungvári csókát, cirka 2 perc alatt bármilyen csőből kiszedte a fényt. Akkoriban még volt hajam, égnek is állt, amikor a fickó belenézett a beállítatlan csőbe, és fél percen belül jött ki a fény.

robokacsa

most akkor a te rendszered?
árulj már el róla valamit.
amúgy itt nem a fény kiszedésével van baj, hanem a célba juttatásával.

c2nsu773m

Miből jön ki a fény?
Mit állítasz te be tíz perc alatt?
Beszélj érthetően!

4ybj8h3c8

1. "Argon lézer"-ből.  
Ezzel indult a bekezdés.
Átfogalmazzam, hogy ne legyen sok számodra a három mondat?

2. Bármilyen lézeres rendszert.

3. Értetlenségedért ne velem pörölj.

OFF. Ennyi volt, felesleges a visszavágás, max. csak megnevettetsz.

motion

Szia.
Engem érdekelne a módszered. Akár magánban is, ha itt nem publikus.
Még a gépemen nincsen teljes mozgástartományban belőve, lehet hogy sok babra-munkát spórolnék...
Szenvedtem már vele úgyis eleget. :-)

000000000

Bocs! Semmi közöm hozzá. De, pl. ha, tamás írta volna azt amit te. És nem tudnád, hogy miről beszél. Te, ugyanúgy rákérdeznél.

Mellesleg, én se értem, amit írtál. És, szerintem sokan mások se.  
Ezért, valóban hasznosabb lenne, vízszivattyúzás helyett, elmagyarázni érthetően.

Hozzáteszem, a Tamás is meg én is láttunk már lézert fényképen.

c2nsu773m

Nem vagy te egy kicsit kabd be a faszom!!!

c2nsu773m

Remélem elég nevetséges amit írtam!

c2nsu773m

Gyakorlott szervizeseknek sem tiz perc a beállítás tehát hagy kételkedjek már egy kicsit!
A csőből kiszedni a fényt, na ez biztos nagyon megy neked!!!
http://cnctar.hobbycnc.hu/TTamas/Laser/L%e9zerg%e9p%20fel%e9p%edt%e9se.jpg" border=0>
Teszek  ki neked egy képet , egy kicsit kuksizd már meg , csak tiz percig!

4ybj8h3c8

Én inkább szánalmasnak nevezném, de ha szerinted nevetséges volt, akkor én szocializálódtam túl értelmesre.

4ybj8h3c8

Látom nagyon kiverte nálad a biztosítékot az, hogy képtelen voltál felfogni valamit. Ez van. Az élet ilyen kegyetlen.

Na pááá, a gyerekes őrjöngésed tényleg nem érdekel.

c2nsu773m

Azon kívűl hogy bedobtál egy nagy hazugságot és a hihetetlen inteligenciáddal kérkedel , nem látok semmilyen okot arra hogy elhiggyem a látó ember meséjét meg a tiz perc alatt végeztem a kurvával című regét!

c2nsu773m

Nálam a  #4018 beszólásod verte ki a biztosítékot.  
Mondjál már nekünk valami szakmai dolgot is mert a  #4015 beírás csak egy hánya vetien odadobott konc amin szépen elrágódik az ember.