Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Én beépítettem az elszívó rendszerbe egy légtisztítót, így gyakorlatilag lakáson belül sincs semmilyen szag, csak ha már nagyon sokáig ment a gép, talán egy pici... Erre viszont kitaláltam, hogy beépítek még egy légtisztítót, akkor már tuti jó lesz :)

000000000

Szia, az a baj, hogy ha nagy a fám, nem zárhatom be a munkateret, és a füst összevissza kavarog

000000000

Ha elég erős az elszívó, akkor ha a cső vége valahol a füst keletkezésének környékén van, akkor működhet. Olyanra gondoltam még, hogy flexibilis cső, és együtt mozogna a lézerfejjel...

000000000

van egy 10 m-es kémény, és egy átm. 100 mm ax ventilátor kiindulásnak...

yen7y9ch

Ideiglenesen sima csapvízzel töltöttem fel a csövet. Picit mintha elkezdett volna algásodni. Lecseréltem a vizet, nem vészes a helyzet, de valamivel át kellene mosni a csövet. Hypos víz szerintetek jó?

gfxd0h560

Akvárium szűrő betétjét tömény (háztartási) hypo-ba tettem, pár perc után minden alga elpusztult benne...

000000000

Milyen légtisztítót?
Az hogyan működik?

000000000

Egy ezeréves philips légtisztító, 2 hepa szűrős filterrel. Ahol beszívja a levegőt, átalakítottam, hogy az elszívó rendszerből szívjon.

PSoft

Segítsetek már.:)

Dióda lézerből,melyik(melyikek) az a hullámhosszú,amelyik nem lát át az üvegen?
Magyarul,melyik hullámhosszú alkalmas üveg megmunkálásra?

s7manbs8

Mintha az UV fényt nem nagyon engedné át ... a sima üveg legalábbis, akkor valami kék hullámhossz gondolom jobb, mint az infra. Meleged van az üveg mögött ha napozol, de nem barnulsz.

s7manbs8

Készülget egy kis lézerező asztalom is, 1W lézerrel fog menni elsőnek, ha valami kis Z-t is teszek rá persze másra is jó lesz.

http://kepfeltoltes.hu/131027/PICT1662_small_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Szia, van valami más képed a készülő gépedről?

s7manbs8

Még nincs, csak most hirtelen csináltam ezt.

000000000

a vezetékeket kerestem, és a motormeghajtót...

595852ar

Eléggé szegényes így a prezentációd, hol a zene?.:)