Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

"Bár, az én koromba már jobban elfogadható a leállás, mint a Csabáéba:))"

Meg a hibaüzenet is,hogy...."csak részben végzett.":)))

000000000

[#ejnye1][#ejnye1][#ejnye1][#eplus2]

000000000

Azt az őskövületet nem találom.  
Át tudnád küldeni?

000000000

Komplett gépet vagy co2lézer csövet+kellékeit vennék.
100w környékén.
Fiber lézer is érdekelne.
[#email]

PSoft

000000000

A pi,, ába! Már szemüveget is kell cserélnem:))

000000000

Szerintem a mi pluginunk kótyagos.  
Kipróbálnám a tieddel.  

Thowra

Nekem is ígérted, igaz nem a találkozón.

PSoft

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/Mach_laser/" TARGET=_fnew>Cak most,...csak Neked!:))

dcsaba

Semmiképp nem adom fel. Nagyon érdekel ez a lézer dolog. Viszont a Mach3-at csak úgy engedi letölteni az oldal, ha valami "segédprogramot" még letöltesz előtte. AZT MEG NEM! Szal, mi a legfrisebb Mach3? Én a 2.0.005 verziót használom.

ANTAL GÁBOR

Tegnap rákerestem erre a fiber ( fibre ) lézer dologra. Egy dolog nem tiszta: A Co2 lézernél speciális anyagból ( semmiképpen nem üvegből) van a lencse  . A megmunkálásnál használatos fiber lézer szintén az infra tartományban dolgozik ( 1060 nm )és ott üvegszálon megy a " fény" Ki tudja a megoldást???

dcsaba

a CO lézer 10800 nm hullámhosszon dologzik, ami igen messze van az 1060 nm-től, ahol az üveg még átlátszó.

000000000

Ne is add fel, de egyszer ha ráérsz, elszaladok Hozzád, aztán lézergravírozgatunk mint a villám egy Robsy Dot vagy Cut gravír progival, ha lesz hozzá kedved. Hátha beleszeretsz Te is.:)

xfg6v697j

Én eddig a legutosó verzió amivel találkoztam a 3.043.066.

dcsaba

letölthető az valahonnan?