Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Amiből (vagy akiből) sok van, az értéktelen. Ez egy törvényszerűség.

s7manbs8

Danibából egy van ezért sokat ér, Picasso meg egy sincs már, ezért az még többet. :)

dravecz

Uraim!  
"Köszönöm" a becsmérő szavakat!
"nagy az isten állatkertje".
Én kértem árajánlatot tőletek, meg is kaptam, meg is köszöntem mindenkinek!!
Mivel ez így illik. Gondoltam, megírom, hogy 10 Ft-ért láttam a terméket készen! Bocsánat, hogy nem hallgattam, és senkinek nem jeleztem vissza, hogy nem áll módomban elfogadni az ajánlatát. Azt hittem jól teszem, hogy őszintén megírom, hogy kicsit sokallom az árat a 10 Ftos bolti ár miatt! Senkit nem hordtam le, hogy mit képzel magáról hogy ennyiért csinálja. Mindenki olyan órabérrel árazza be a munkáját, hogy megérje neki. Bolond lenne bárki a másik két szép szeméért dolgozni. Nem gondoltam volna, hogy az hogy őszintén megírom, hogy olcsóbban is van, ez ekkora problémát jelentene!

000000000

Azért úgy mellesleg megkérdezném a szőnyeg alól, hogy valyon te mennyiért adod tovább azt a temérdek betűt?
Gondolom van még vele munka is. És lássuk be, neked is meg kell élned.

VighLajos

Mit vettél te az ebayon?
Ezt írja ki a gépem a linkre kattintva:
"A törvényi előírások miatt egyes országokban a hozzáférés ezt a cikket sajnos zárva. Mi blokkolta a hozzáférést ehhez a termékhez, ahogy van szükség, hogy korlátozza a hozzáférést a kifogásolható cikkeket. Előfordulhat, sajnos, hogy mi zár, hogy a hozzáférési szolgáltatások, bár az adott szolgáltatás nem sérti a törvényt. Ez a technikai korlátok miatt. Szeretnénk bocsánatot kérni az Ön számára ebből eredő kellemetlenségért, és remélem, hogy meg fogja találni sok érdekes tételek az eBay-en."

Tekintsünk el a googe-fordító enyhe akcentusától...

000000000

Jó, hogy beírtad. Csak ez olyan homlokba verős volt.
Ha, te tudtad, hogy 10 nél lényegesen kevesebbet adnál érte. Mivel ennyi a boltba. Akkor az lett volna korrekt, ha Azzal kezded, 10 ért tudnál venni, de ha valaki x Forintért , vagy olcsóbban elkészíti, akkor őtőle veszem. És, minden ok lett volna.  
Persze, így is. (majdnem)

A kolléga, nem rád mondta az állatkertet, hanem arra, ha esetleg itthon valaki megcsinálná annyiért.  

000000000

Nekem megnyitotta a linket.

dravecz

Hát semmiért nem adom tovább, mivel 10 Ft-nál nem tudom olcsóbban előállíttatni a terméket. Felette, meg drága, és szerintem nem lehetne eladni. Meg kell próbálnom máshonnan megközelíteni a dolgot. De még egyszer elmondom, senkit nem becsméreltem azért hogy mennyiért csinálja.        

000000000

Már, ahhoz is protekció kell:))

dravecz

Hát lehet hogy így kellet volna írnom, és tényleg nem "homlokra verős" akart lenni a 10 Ft

000000000

Szerintem, ha van elképzelése az embernek mit is akar elérni. Jó, ha a szerint beszél őszintén a leendő partnerével. (Ahogy, írtam lentebb is.) Talán, úgy, ketten ki lehet okoskodni a dolgot.  
De, az, hogy én tudom, hogy tudom, te meg nem tudod, hogy tudom. Aztán hátha beugrasz.
Na ez már nem az igazi.  

Szedlay Pál

Az #3555-ban leírtam a szövegben.

c2nsu773m

Nem rád értettem!
Arra aki ennyiért dolgozik!

yen7y9ch

Nem tudom, konkrétan milyen műanyagszámokról van szó, de gyanítom, hogy a 10 forintos számokat nem CO2 lézerrel vágják ki, hanem valami nagyüzemi célgép hányja futószalagon kifelé ezrével..., ezért kerül ennyibe.

u08fvecnz

Sajnos nem tudom megnyitni az adok-veszek topicot, mert azt jelzi a gépem,hogy rosszindulatú programok vannak ott és nem enged belépni.
Ezért teszem ide a hirdetést.

Eladó egy új, 50W ( 1m hosszú ), CO2 lézercső.
Ár 50000.