Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

Kűldjed az ifót!

2nbj3n5m

Nem lehet beszálni 1-2 ezerrel a melóba?
Nem kell a programot megirni,Corelba elég.
Bocsi,hogy bele szoltam.
Janko

zamek

Küldtem mailt.

dravecz

Köszönöm mindenkinek az árajánlatot. De ezeket a betűket Br. 10 ft/db áron lehet venni a neten!!! Tehát kicsit sokallom az ajánlatokat!

000000000

Akkor miért nem ott veszed?

000000000

Szerintem, rosszul kerested a gyártót. Azt kellett volna kiírnod, Olyan gyártót keresel, aki bruttó 5 forintért legyártja. Nem strapálták volna magukat a jelentkezők, fölöslegesen.  

Az, talán még véletlenül se fordul elő, hogy, ha látsz valami Kínait, azt Magyarországon olcsóbban tudnák elkészíteni. Mert itt más a kultúra, és az életszínvonal. Valamit a költségek.  

Felmerül bennem az is, hogy vajon a megrendelő menyi órabért tudhat magáénak?  
És, vajon, hasonló bért, miért gondol soknak, egy másik vállalkozónál?
Az, is igaz. Ha, valaki hosszútávon gyárt ilyesmit, az idővel tudja csökkenteni a készítési díjat.  

A tavaly, láttam egy viszonylag szép, és praktikus fajátékot az egyik boltban.  
Gondoltam, készítek ilyeneket az unokáimnak. A kereskedésbe rákérdeztem az anyag árára.
Meglepődve tapasztaltam, hogy az egy játékra eső anyag ára, majdnem 2 szerese a kész játék árának. Ahhoz, hozzá jön a drága gép, drága áram, drága szerszám, műhely fenntartás, szállítás, és az én kenyerem ára. Ilyen, hogy adók, TB. és egyéb közterhek rá eső részéről nem is beszélek.  
Nem lehet véletlen, vagy kapzsiság, hogy nálunk, egy szerényen felszerelt műhelynek a rezsióra díja is 4-5 ezer forint. És, itt még a tulaj, napi anyagi gonddal küzd.  

Mint kiderült, az ominózus játék Kínából érkezett. Ahol 10 órára kap 1-2 dollárt a dolgozó. És 200 dolláros gépen készíti. Erdőből meg annyi van, hogy Gangeszt lehet vele rekeszteni.
Na, ezzel, mi, a büdös életbe nem tudunk versenyezni.  

c2nsu773m

Nettó:7,874015748031496 Ft
Tegyük fel 4db kivág percenként akkor egy óra alatt keres a manus 1890 ft-ot!
A leg utolsó helyen is 6000-16000 ft az óradíja egy lézervágó gépnek!

Hát nagy az Isten állatkertje!

Szedlay Pál

Ott valami állami támogatás lehet az exportra, mert vannak olyan termékek aminek a gyártási és posta költsége többszöröse mint amennyiért adják.
Nemrég vásároltam egy Nikon bajonettes átalakítót 52mm-es szűrőmenetre. 2,89$ szállítással együtt.
A termék már megérkezett. Nyugat-európai kivitelezés a csomagolása osztályon felüli.
Magyarországon egy üres borítékot visznek el az egyik városból a másikba. Nem tudom Ők hogyan csinálják, de egyszer szeretném megtudni.

http://www.ebay.de/itm/370702146973?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#shId" TARGET=_fnew>Link

000000000

Majd, ha mindent magunk fogunk előállítani, akkor képesek leszünk rá!
Sokan szeretnék ezt.
Csak a fej tartalmával van a baj!

000000000

Ezt az állami támogatást felejtsétek már el!
Azt is valakinek ki kellene termelnie!
Itthon pont ez ellen megy a szájtépés!

svejk

A szálítás nem titok, a konténerek hónapokra, lehet évekre előre le vannak kötve.
A lényeg a logisztika, hogy mindig tele konténer induljon el.

svejk

Nálunk sem véletlen van a Postán kívül legalább két tucat -és akkor a magán netalán  illegálist  nem is számolom- csomagküldő szolgálat.
Ez jó logisztika mellett nagyon nyereséges üzlet, ergo nagyon olcsó is lehetne a szállítás.

Szedlay Pál

És amikor kirakják a konténert a hajóból utána mi van? Ki viszi tovább és mennyiért.
A Magyar Királyi hozta. Nekik kedvezményük van a szállításra. Nekem ennyiért egy levelet visznek el belföldön.

svejk

a kínaiak keze mindenhova elér, még a Te postásodig is :))

svejk

De veheted promóciós ajándéknak is a az ebay-es csecsebecséket, aztán majd arra eszmélünk hogy csak kínában van ipar.