Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

besirkyjh

ki az = mi az  

000000000

Aha, persze.
A lézerezés után úgy betenni egy CNC fúróba, hogy az ott fúrjon, ahol kell, nem kis feladat.
Viszont prototipust egy cnc-vel kifúrni, lefóliázni és kimarni, ha ehez van megfelelő felszerelés, az se tart 20 percnél tovább.

besirkyjh

Biztos arra is van megoldásuk !

Gondolom nem ok nélkül feccoltak a gépük fejlesztésébe több 10 vagy akár 100 000 dollárt hogy házi körülmények közt le lehessen körözni :)
Ez legyen az Ö gondjuk !!
Van ilyen ? Van !

Rabb Ferenc

Ha nem csak írnál, hanem néha utána is olvasnál a dolgoknak, akkor kiderült volna, hogy http://www.lpkfusa.com/" TARGET=_fnew>nem ez az egyetlen termékük. Teljes technológiai soruk van a lézeres alkalmazásokra.

A pozicionálásról pedig röviden csak annyit, hogy a mezei alkatrész beültető gépekbe se túl pontosan teszik be a panelokat. De egy kamera megkeresi a PCB két átellenes sarkán lévő FIDU pontokat és azok alapján korrigálja a tényleges beültetési pozíciókat. És ezután már pár század milliméter pontosan teszi le az alkatrészeket.

yen7y9ch

Egy 40W CO2 cső + PWM táp mennyi áramot fogyaszt?

c2nsu773m

Szinte semmit....

besirkyjh

Bövebben :))  

c2nsu773m

Annál is kevesebbet....

besirkyjh

bjam28

Nagy közelítéssel a CO2 lézer hatékonysága 15%-20%.

Gyári adat: 27W laser -> ~600W táp

c2nsu773m

Na ezt mondtam én is![#vigyor3]

c2nsu773m

Egy lehetséges rendelés előtt állok csövek ,tápok, vezérlők stb...
Aki akar venni valamit kűldjön Emilt!

000000000

Sziasztok!Tud valaki segíteni nekem?Bystronic Byspeed lézergépen dolgozom Londonban és szeretnék magamnak otthonra egy Bysoft 6 programot.Abban szeretném segítségeteket kérni ha valaki tudja hogy honnan lehet letőlteni/ingyen/esetleg korrekt nem horribilis áron beszerezni ezt a programot akkor segítsen.Előre is köszönök minden segítséget.

000000000

A google-t én is tudom használni de sajna nem ilyen egyszerű a dolog!:)Ugyan is amiket igy találtam azok enyhén szolva is kamu progik voltak.Legtöbb esetben be is riasztott a viruskeresőm.Máskor az eredmények között talált oldalakon való keresgéléskor ha beirtam hogy pl nagymama lekvárja akkor olyan progi is volt nekik. :))Ja és regisztráljak be mellé ugy hogy adjam meg a bankszámla számom is.OHH igen. :)Szóval ha valaki kipróbált illetve biztos dolgot tud kérem segítsen.Köszi mindenkinek