Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

juh0557j0

" dízel " ??
Ez olyan mint ha azt írnád, hogy Sekszpír .

svejk

Teljesen szabályos!
Vagy Diesel, vagy dízel.

000000000

Igen lehet újra töltetni, csak elég drága.
Érdemesebb átfolyósra átalakítani. Palack meg vákumszivattyú kell hozzá és " örök " életű lesz.
Ha van kimerült cső engem érdekelne.

Messer

Szia RC!
Köszi a választ.
Egyik barátom akar venni 100 Wattost. (újat)
Ő kért meg kérdezzek itt rá, mi a helyzet a felújításukkal, mert talált olyant ami 4000 órát bír és olyant is ami 10 ezret.

000000000

Készül a plazma vágó.
Lehet, hogy tükröket is szerelek fel és lézere is alkalmassá teszem.
http://magiist.fpn.hu/Kepek/cnc-plasma%20001.jpg" border=0>

000000000

Ez már igen! Gratula![#guluszem1]

000000000

Úgy terveztem, hogy maró fejet, plazmát és lézert is tudjon használni.  
Ha beválik hihetetlenül univerzális lesz

3vv2btrhv

Szia rc
Légyszi kzeli képet rakjál fel a meghajtásrol mert valamit nem látok

000000000

Ha elkészül és minden az elgondolásom szerint alakul akkor a teljes készítési anyagot ismertetem. Úgy ahogyan a lézeres dolgot ( pl. egy előadás ) ismertettem.

000000000

Azt én is szívesen megnézném! Régebben én is terveztem egy CNC plazma vágót, még nem adtam fel, csak most kevés az idom meg a pénzem is. Házat vettem, ahol majd végre tudok egy muhelyt csinálni magamnak.

000000000

Nem nagyon értek a plazmához. Most néztem az ebay-on 100-tól egészen 3000,-EUR-ig. Mi szerint kell vállasztani, mit kell nézni? Amper, vagy pedig milyen vastagságú vasat képes átvágni?

3vv2btrhv

bmejdz9nu

Nem akarok belaszólni... mert ebbe a topikba még nem is írtam...
De ha áttértek Plasma vágásra csináljatok külön topikot... mert engem is érdekelni... http://publish.hometown.aol.com/enriqueparry/myhomepage/face%20to%20face.gif?mtbrand=AOL_US." border=0>

000000000

Ha lehet az új fórumba (csak a fejlődés miatt)![#vigyor2]

000000000

Inkább csináljatok ti. Nem akarok valamit elcseszni. Nem tudom, hogy valakit érdekelne-e, de szerintem érdekes téma. Én például semmit sem tudok róla, de nagyon érdekelne a dolog. A második gépem plazmavágó lenne, ha sikerul majd valami tobbet megtudnom róla, és ha sikerul rendbeszedni a házamat.