Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

motion

Üdv.

Sikerült elindítani?
Megkérdezhetem, hogy mennyibe került, mire kézbe kaptad? Esetleg tudnánk magánba csevegni pár szót ebben a témakörben? Mondjuk skype-on...

motion

Ide is bemásolom, hátha a lézeresek hamarabb kiszúrják:
CO2 lézerhez(70W) keresek 1db 20mm átmérőjű tükröt. Ha használt az sem baj (sőt!), csak ne legyen karcos. Sajnos a jelenlegi kettétört. :-(  

c2nsu773m

Kettétört????
Miből van ? Üveg?

motion

Nem tudom, hogy miből van a hordozó. Igazából nem is érdekel. Ráesett valami, ettől tört ketté.
Neked nincs véletlen egy feleslegessé vált eladó a fiók mélyén?

000000000

Csövön 2 tipus van van egy végzáro ás egy áteresztő fajta neked menyik kell?
Vaterán is érdemes nézelödni!

motion

Azt tudom, hogy a csőben 2 fajta van, de nekem a csövön kívül lévő tükör kellene. :-)  1db.  
Nézelődöm máshol is, csak gondoltam itt is megkérdezem...

c2nsu773m

Nekem csak 25mm-es tükreim vannak.
Csak azért kérdem mert üveg alapú tükröt csak 40W-ig szabad használni , a felett a réz alapú a jó!

robokacsa

üdv.
pár napig rossz volt a gépem, így nem tudtam jelentkezni, most látom, hogy kerestél.  
skypon biztosan tudunk váltani pár szót, bár még a cuccos messze nem üzemkész, csak készül.

motion

Bocs, de most meg nekem nem jó a netem csütörtök óta. A szakik meg nem nagyon kapkodják magukat. :-(
Amint jó lesz, kereslek...addig meg még lehet be is tudod üzemelni a vezérlőt.

robokacsa

arra nem sok esély van......, eddig csak motor volt rajt, cső sajna még nem érkezett meg.
skypon gerse.imre üdv

43pbwjg8s

Nálunk odaát lassan lefut az 1W lézergravírozó egység projekt.
Lassan kezdődni fognak a tesztek.
http://hobbycncart.com/_ph/22/2/238165273.jpg" border=0>

Ezt pedig egy ilyennel készítettem 100mm/min-el:
http://hobbycncart.com/_ph/16/2/116390915.jpg" border=0>

000000000

000000000

Szép ez csak szerintem nagyon nagyon kevés az az 1W, játszani jó, meg tanulni belőle.
Na de ettől függetlenül: hajrá.

besirkyjh

Szia Peti  

Lehet nekem is kellene vele foglalkoznom ? Már több mint egy éve hozta a postás és azota ot van ahova akkor le tettem :(  

Bravo!

ewssp032s

Sziasztok !
Sikerult megszereznem egy NewlyDraw programot, USB kulcsal. (nem dicsekvesnek szantam )
[#crazya]

A kerdesem az lenne, tudja e valaki milyen tipusu kulcsok ezek, lehet e masolatot kesziteni rolk, barmilyen balesetre felkeszulni, mielotr meg nem keso. Esetleg halozatban megosztani, ne keljen ket gep kozott ingazni.
Koszi !