Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

000000000

Pára ki csapódás a segéd+cső tükrökön ?
15..17c megtörténik...

PSoft

Nem tartom valószínűnek, hogy a +8 fokos levegő, vagy víz hőmérséklet lett a cső veszte.

Volt, hogy -3 fokot mutatott a hűtővíz termosztátja,és használtam, vágtam a CO lézerrel.
(persze ez, NEM követendő példa)

doil

Szia :)
régebben írtam én is hogy nekem is valahogy hasonlóképpen szált el hidegben :( azóta már csak szép lilás a fénye ahogy kell de lézersugár semmi , pedig tiszta a cső kívül belül , de csak világít és két csővel jártam már ugyanigy :(

PSoft

A tévedés jogát fenntartom, de...
Nekem nem tűnik "életszerűnek", hogy a cső gáztöltete +10 C° alatt "károsodjon".

doil

ki tudja , lehet csak a vacak csöveknél van ez :)

x5izpkum

Ez hogy készült? Menet közben REALTIME tudja valami (színhez rendelve) változtatni a lézer teljesítményét? (ilyet még a 10Milliós Trotec sem tud) Vagy több réteg (layer) egymás után, különböző erősségű lézer teljesítménnyel? Ehhez meg valami nagyon profi szoftver kell? (vagy valami trükközés)

Rico

Köszönöm szépen a válaszod!
 Nekem Reci cső van benne (ki is cserélték garanciában). természetesen ha valóban az.
 Nem merem még egyszer meg kockáztatni a hidegben, hogy 10 fok alá engedjem. Bár az is lehet, hogy a 15 fok lenne a minimális  hőmérséklet. Viszont ha neked nem volt vele gond...
 Esetleg jobb lenne ha fagyállóval lenne a hidegebb időben feltöltve bár fagypont fölött van... [#nemtudom]

000000000

gray pixel átmenehez lövi a power szoftver de ez a kép gravírozás alapja semmi extra [#eljen]...

wu58smns

Sziasztok!

eSolarmark 10W jelölőlélzer bontva, minden alkatrészével eladó.

Az elemeket tesztelni nem tudom, nem is igazán akarom, nem értek hozzá.

Synrad j48 1 SW  CO2 lézer

SmartCore P5  

PWS 700  , szerintem lézer táp

Scan head

Cím 3643  BAZ megye

Tegyetek ajánlatot! Miskolc, Eger távolságig tudok szállítani

svejk

Írj árat, mert anélkül törlődni fog a hirdetésed!

D.Laci

~20kg lehet, így postával együtt ajánlok érte 13.000ft. :)
10 nap és két darab hozzászólással hogy lehetett 1 letiltást összehozni? :(

niu7vyvp0

Sziasztok

A K40 esem eddig 3 menetbol atvagta 4mm-s rétegelt lemezt de lencse pucolas utan mar nem :(

Fókusz pontot ezen hogyan lehet állítani?

Min lehetne javítani hogy esetleg 2 lépésbol is tudjon vágni?

Köszönöm

000000000

Fókuszállítás: Az anyagot lentebb viszed, vagy fentebb emeled. Így keresd meg az optimálisat.

niu7vyvp0

Csak ennek a vacaknak fix asztala van :(

Esetleg vkinak van eladó sorban ehhez való fókusz lencséje meg fúvókája?

Mikor leszedtem tisztításhoz, valószínűleg rosszul rögzítettem és menetközben kibillent a és alézer egyből átégette és van egy makacs folt a lencse szélén, amiről gyanítom hogy ennek van köze. Sajnos kínából soká ér ide.

000000000

Kis mértékben tudod tekerni fentebb, lentebb a fúvókát a lencsével.
Másrészt, megoldandó feladat az emelhető asztal készítése hozzá. Ez ilyen.
Kis pénz, kis foci. De, mi feltaláltuk a nagy pénz kis focit is.[#nyes]
Akarom mondani, filléres lézert fel kell javítani. [#nyes]