Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

LittleSV

Idézaz asztalemelés korrekt megoldása
Erről publikáltál anno (nem emlékszem és a kereső sem segít)? Ha igen linkelnél, vagy osztanál meg képeket? Köszönöm.

PSoft

Nekem, segített a kereső!:)

ITT is...

Meg...ITT is.

PSoft

LittleSV

Ezt is... :D
Keresési eredményt nem lehet linkelni mert mindenkinél a saját keresési eredmény jelenik meg.
De akkor próbálkozom még a megfelelő keresőszót megtalálni tőled

PSoft

[#t169p10752#]

LittleSV

Heuréka, megtaláltam a helyes keresési módot :)

[#t169p10752#]

[#t169p10947#]

[#t169p10947#]

[#t169p11384#] Ez viszont érdekelhet vagy lemaradtam már róla? :)

PSoft

Hát bizony...le!:(
Kettővel fölötte...
[#t169p11388#]

PSoft

Neked, milyen színű a kulcsod a K40-hez?

LittleSV

Metálnaracs 2017.01.15 (B)

PSoft

[#rinya]

Kellene egy piros(C)...legalább, egy próbára.
De, cserébe is jöhetne egy valahonnan, adnák érte faxa metálnarancsot(B).:)

2rjw3gfi5

Még talán fel sem adták postára a K40-esemet, de már én is az állítható asztalon töröm a fejem, ez a megoldás nagyon egyszerű, és szerintem igazán ötletes...

K40 rugós asztal

jh45ebsf2

Nekem is volt ilyen gondom, hogy elcsúszott a sor. elsőnek én is azt gondoltam hogy a gyorsaság miatt, ami részben igaz is volt, de nem az volt a fő prblémám, végül vezérlőt kellet cserélnem, azóta tökéletesen működik. az elősképen még csere előtt volt nagyon  assúra véve, de igy is lászik hogy elcsúszott  a második már vezérlő panel csere után van. 2w-os kék lézer.

PSoft

Pár hétig játszadoztam egy Nano-s EleksMaker vezérlővel,és a LaserGRBL szoftverrel.

Bármit csináltam, ötletszerűen, random jöttek a "megcsúszások".
Jó pár órát/napot eltöltöttem vele...nem tudtam rájönni a miértjére.

Aztán...
Jött a LightBurn teszt, vagy Trial verziója.
Ugyanazt a Nano-s EleksMaker vezérlőt használva...
Érdekes módon ezzel a szoftverrel, megszűntek a GRBL-nél rendszeres csúszások/ugrások.
Sokat "játszottam" a LightBurn-al is, de vele...sosem tévesztett ugyanaz a vezérlő.

vfcfsp3ns

Hellosztok.Van egy 40w ebay co2 laserem.szeretnék vele fotokat laserezni csak még nem találtam rá megfelelő programot.tudtok segíteni?

000000000

LaserGRBL soft/hadw kspcsolat közöt bufer problémák vanak sajnos ezt nincs még orvosolva az uj verzioknál sem majd idövel kiforja vagy sem....