Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

motion

Jó helyen is van az ott. [#wink]

morvfer7

Ebben mi az akciós?
+áfa +kezelési költség és már annyiba is van, mint ebayen németből bármikor megveheted.

zozo

Nem néztem a német ebay-t, de abban az árban is benne van az ingyenes, regisztrált légiposta díja? Mert a linkeltben igen.
Csak a törés/sérülésmentes szállítás miatt lehet kis majré.

Magánszemélynek címezve, 50% esély van az áfa "megúszására".
Vállalkozó az áfát leírja, marad kb.3% felár.

zvw8as45

Sziasztok!
Megtaláltam a fényesség méromet :

Bench Microgloss SH157-SO

Ezzel talán lehetne kisérletezni.

zvw8as45

PSoft nak szántam.

robokacsa

sziasztok
napokban üzemeltem be AWC 708C LITE dsp lézervezérlőmet.
azzal a furcsa jelenséggel találkoztam,hogy bármit belerajzolok a munkafelületre , azt a jobb felső, vagy a beállított bal alsó stb sarokba rajzolja körbe, vagy éppen vágja ki.
hogy lehet azt megadni, hogy ott vágjon ahova behelyeztem a rajzot, ill ahova helyezem.
ha már egy kis kört teszek a 0 pont ra, akkor már a két rajzot veszi egynek, és a nullpontra rajzol egy kört, és amit szeretnék, hogy a helyén legyen, az így kerül a helyére.
de másik vezérlőmmel (thunderlaser) nem kell így trükközni.
esetleg valaki nem ismeri ennek a vezérlőnek a beállítását?
eddig bármit próbáltam nem jártam sikerrel.
üdv.

c2nsu773m

Van egy 6535 Leetro-s vezérlőm kezelőpanellal , kipróbálva volt de nem használtam fel , annó 200-e környékén vettem.
Elcserélném egy 100-120W-os CO2 új reci lézercsőért!

frob

na mit találtam? :)
kuriózum

nagy gépekben ügye ilyen módi dívik, de fix töltésűben még nem láttam ekkora teljesítményűt...

vjanos

A képen 400W van, a leírásban 300W. Tényleg kuriózum :D

ebalint

Vélhetőenzért, mert a képen sx400, a leírásban sx300 van.[#vigyor4]

000000000

Ha még jobban megnézed, akkor látni fogod, hogy alapból a 300 -as árát adja meg. De lehet választani 300  -  400 - 600 Wattosat. Természetesen más, más áron.

Persze, szokás szerint, kellő informáltság nélkül nyomjuk a kritikát.

keri

Értem én hogy 3 cső van sorba kapcsolva fokozatosan erősítve a lézersugarat, de itt nem használódik gyorsabban a gáz, a túl nagy energia sűrűségtől?

Csuhás

A gázt nem a fény bántja hanem a kisülés. Annak viszont nem emelik az energiasűrűségét, csak a hosszát növelik meg.

frob

Ahogy elnézem 3X annyi gáz is fér bele mint egy 100W os csőbe, hanem több mert ügye egy nagy oválisban van a 3 cső

4ybj8h3c8

Nem egymást erősítik, csak a hosszú cső van megtörve, hogy ne 2-3 méteres darabbal kelljen bajlódni.