Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

PSoft

A "régi" adatlapodon, vagy a szerint, valamiféle lézerekkel is foglalkoztál.

Már nem???[#nemtudom]

Most, nem látom a listába írva!

4ybj8h3c8

Akkor írjál róla szakmailag. Ez rajtad múlik, ha nem vagy hajlandó akkor meg mit okoskodsz.

000000000

Ha tényleg érdekel, mikkel foglalkozom, az adatlapon a weboldal alapján kapsz bőven ismertetést, még az egységugrásról is írogattam ott DC és step motorhajtások kapcsán. Ja és lézer témákat is találsz bőven.

svejk

De basszus nem egyszerűbb lett volna rögtön előhuzakodni a Te módszereddel és azt mondani:
Nem úgy kell azt csinálni gyerekek!
Akkor mindenki láthatta volna, hogy Te vagy a király!?
(így csak felforgató maradtál megint) :(

Attól hogy a fórumozók tanulatlanok, még választani tudnak, ki a lehetősége ki a tudomány iránti vágya szerint.

Nem kell a boldogsághoz egységugrás, de nyugalom annál inkább.

Én már nagyjából kapizsgálom amikről írsz, hisze már vagy 12 éve a tanulód vagyok, de nem kell ezt mindenkitől elvárni.
Mindenki saját magának tanul.

svejk

(a "király" után nincs kérdőjel)

4ybj8h3c8

"Az elektromos motoroknál van egy fontos fogalom, ami hajtás dinamikai kérdéseknél, elemzéseknél megkerülhetetlen, ez pedig egy adott motor elektromechanikai időállandója. Ennek a szakirodalom szerinti definíciója az, hogy a terheletlen motort a névleges fordulatszámának megfelelő sebesség egységugrással elindítjuk a T=0 időpillanatban, és azt az eltelt időt nevezzük a vizsgált motor elektromechanikai időállandójának, amikor a gyorsulási folyamata kapcsán a fordulatszáma elérte a maximum ~63%-át."

Már megbocsáss, de ilyen szakmaiatlan dolgokat hogy van merszed leírni?

000000000

Én király? Ne mááááá ...
Ne viccelj már, hiszen frob a 11789-ben megmondta:
"úgy látom kissé idióta vagy, má bocs, vagy is nem nem bocs"

Egy "idiótától" nehogy má bármit is tanuljatok.[#lookaround]

svejk

No, volt annak előzménye is...

De "ugorgyunk..."...

Holnap Nyugat-Magyarországon egységugrással meglátogatok pár fórumtársat, remélem a válaszfüggvény is kedvezően alakul.
Lesz két útitársam is remélem lemaradás nélkül tudnak követni :)

Jóccakát'!

thayscj6c

Majd integetek.
Melyik részére?[#wave]

svejk

Szupertikos! :)

svejk

Most úgy csináltam mint fórumtársunk, elejtettem egy infót aztán nem beszélek róla. :)
(ment fórum üzenetben)

svejk

Végül is úgy látom útba esnél.

thayscj6c

Egy kávéra jók vagytok.[#nevetes1]

PSoft

Kávééé?

Nem isznak "ezek" kávét![#kuss] [#nevetes1]