Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Dakota25

Szeretném felhívni a jóérzésű csendes többség figyelmét a "Törlés" gombra! = Közösségi moderáció

designr

Mindíg azt hiszem már nincs lejjebb Tibornál..de van..

svejk

Semmivel sem nagyobb haverom mint Te, csak az Ő munkásságát könnyebben megértem még ha nem értek vele mindig egyet.
Nem utolsó sorban tisztelem is érte amiért önzetlenül megosztja velünk a tapasztalatait.
...és a kisnyúl is egy tapasztalat.

"Addig meg igyelszem keveset szólni..."

Bár csak a próféta beszélne belőled![#worship]

designr

Próbáljuk ki..

svejk

De melyiket hozzászólást töröljük?
Szerinted meghatódik, meghatódok ha egy hozzászólás törlésre kerül?
Az lenne az igaz ha az adott fórumtagot lehetne kényszerszabadságra jelölni.

Dakota25

Rettentő kíváncsi lennék rá, mit moderál ki a "közvélemény".
Elvileg 15 kattintás szükséges a törléshez.

svejk

Robsyt meg letiltani nem érdemes mert néha csak-csak elcsepegtet egy-két okosságot.

Dakota25

Azt, amelyik Szerinted nem való ide. Az egész fórum ítélődik meg egy-egy megnyilatkozás alapján....

svejk

Én meg a mai divergencia (széttartás) kérdés után arra leszek még kíváncsi, hogy mennyire sikerült síkra csiszolni a tükröket.

svejk

Abból van vagy 20, többek közt tőlem is vagy három, mind ma este született. :(

PSoft

Ha meg akarod várni, vacsorát, holnapi reggelit, de még a holnapi ebédet is tedd magad mellé!
Én, kurvára ráérek!

Villantsál Te először az M140-es kapcsán, ha már szóba hoztad!
Ne csak dumálj a vakvilágba!
Az, biztos tudományos lesz, nem olyan egyszerű, már-már "parasztos" mint az enyém.
Én meg majd utána eldöntöm, akarom-e, hogy tudj az én eredményeimről.
Ilyen egyszerű lenne ennek a pár napnak a lezárása.

designr

Valami korrekt megoldás pedig kellene..mikor nincsenek itt a felforgató elemek teljesen normális kerékvágásban megy minden...nállam már rég átbillent a Robsy fórum építő-fórum romboló mérleg..és nem az ő javára..

000000000

11873-ig tudunk törölni.
Egységesen válogatás nélkül törölni kell mert utána katyvasz lesz.
Aztán a divergenciával kapcsolatos dolgokat visrosszakom, T42 meg tiltom mert szakmailag nem tud hozzátenni a fórumhoz.

designr

Jó ez a tiltás..de nem megoldás mert utána itt lubickol..még az sem lessz aki rászóljon..ergo azt hiszi mindenki eggyetért..

000000000

11766-ig mindent lehetne törölni.
Abban kellene egyetértenünk, hogy az úgy együtt komolytalan volt az az ominózus minden mindegy beírás, amire kénytelen voltam reagálni. Ennyi volt csak az egész.

Felőlem meg tényleg mindenki azt csinál, úgy gondolkodik, ahogyan akar. Nyilván van olyan ember aki egész életében még csak nem is hallotta az egségugrás kifejezést, nincs rá szüksége, hogy tudja, mi az, nem érdekli, nekem meg elég fontos, mert a munkám kapcsán naponta sokszor használom.
Egy bíztos szakmailag ezekből mindenki csak tanulna, ha az szokásos pár ember nem ugrana egyből erre rá.