Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Ha a gitárhúr hangjára vagy kíváncsi, akkor megpendíted.
Mechanikai négyszögjelet adtál a gitárhúrra, vagyis egységugrasztottad.
A húr válaszfüggvényét az organikus szonár analizátoroddal (füled) kiértékeled.
Hangmagasság, lecsengés, intenzitás, szín, stb.
Tehát az egységugrás teszttel egy sor dolgot megtudhatunk az acéldrótról.
Sok minden másról is.

4ybj8h3c8

Amúgy itt is benéztél valamit. Az egységugrás jel egy bemenő jel. A törésteszt egy adott sebességre gyorsított autó lefékeződéséről szól, a lassulást mérő szenzorokat nem egységugrással vezérlik, hanem ők szolgáltatnak jelet aminek az időbeli lefolyását elemzik ami messze nem arról szól, hogy kötelező egységugrásnyi idő alatt adott jelszintre csökkennie vagy növekednie.

000000000

Arrest wrong example ! [#hehe]

000000000

Az egységugrás mint módszer és függvény független a folyamatra kapott időállandó eredménytől.
1 mikroszekundum, 1 másodperc, 1 perc, 1 óra , 1 nap, vagy 1 év is lehet az egységugrás eredménye.

000000000

A hatalmas römegő gyakorlatilag merev vasbeton fal egyszercsak ott terem, azelőtt levegőt hasított az autó. Ez egységugrás teszt, ha nem hiszen verd be a fejed egy falba vagy bólogassál a levegőbe. [#nyes]
Egyszerű gyakorlati teszt a hitetleneknek.:)

000000000

Köszönöm György![#eljen]

Lassan már csak te mersz ezekkel a ...... embereknek példákat írni. De azt is láthatod, lepereg róluk, rájuk kell hagyni, hiszen mint volt rá példa annak is érvelsz, aki két számot nem tud elosztani helyesen, de közben van bátorsága ilyen témákról dumálni, vitázni.
Jajjjjj Istenem, milyen világ lett ez!

000000000

Ja közben egész jópofa lézer teljesítmény adatokat kaptam a kis M140 bemérése kapcsán.

000000000

Kicsit utána néztem a mérnöki kamaránál emberünknek.
Egy építőmérnök próbál nekünk okoskodni, mert másra nincs engedélye !
Aki nem hisz nézze meg !

https://www.mmk.hu/nevjegyzek?id=36281

Tehát nyugodtan törölhető az összes egységugratós bejegyzés !
Totál szét van cseszve a topik már !

000000000

Bocsánat, helyesbítenék mert nincs is jegyezve a mérnöki kamaránál !

000000000

Egységugrás, 505 ezer találat.

Kár tovább hazudoznod, 1 Pál aránylik az 505000-hez.
Na ez vagy Te, egy szakmai és ..... nulla.

svager

Ne kavarj már,ezt a Tibort személyesen ismerem,szerintem még sosem látott CNC gépet,mivel építészmérnök.

000000000

Belepacsáltam valamibe úgy látom.
Tehát a mérnökúr nem is mérnök ?  
Tudomásom szerint csak az tevékenykedhet mérnökként aki jegyezve van a kamaránál.

Ha itt tartunk akkor a HOBBY találatra Nagyjából 627 000 000 találat (0,63 másodperc) alatt.
Ergo a 627000000 aránylik a 505000 [#nevetes1]

ez is törülhető !

000000000

Ott van rögtön helyesbítettem !

PSoft

Ugyanezt mondhatom el én is, a K40-esem 50W-os csövével kapcsolatban!

"...egész jópofa lézer teljesítmény adatokat kaptam..."
Természetesen, a... "bemérése kapcsán".

Közben, én is tanulmányoztam Gyuri linkjét, az ott leírtakat.

Hát hallod, nagy koponya volt ez a Heaviside!

Különösen tetszik pld. ez a mondása:

" ,,Nem utasítom el a vacsorámat csak azért, mert nem vagyok tisztában az emésztés folyamatának minden részletével."

4ybj8h3c8

Ez egy olyan világ, ahol képtelen vagy felfogni, hogy ezen a fórumon biza senkit nem érdekel az egységugrásod.
Mindig elgondolkozom a beírásaid után, hogy direkt csinálsz hülyét magadból és alázod nem csak magad hanem a mérnöktársadalmat is, vagy alapból csak ennyire vagy képes.
Zseni vagy, szerkessz magadnak egy egységugrós fórumot vagy inkább szektát és ott eszetlenkedj, itt ismét eljátszottad a már régen nem létező becsületed.