Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Lézer

Indította gaben, 2025 február 03, 18:31

Előző téma - Következő téma

guliver83

Igen rendben van nemrég csináltam meg mert egy kicsit rázott a kávéfőző stb.

PSoft

A kínai ezt a "csodát", a szélrózsa minden irányába teríti/szórja.
Nincs mindenhol olyan "rend" az elektromos hálózatokkal kapcsolatban, mint nálunk.
Úgymond,"levédi saját magát" azzal a külső, csavaros műszercsatlakozó aljzattal, ami mellé odaragasztja a sárga "földelés" piktogramot.
Sok videón látni, hogy kötik mindenhova. Fűtéscsőhöz, vízcsaphoz, esőcsatornához, meg...ki hova gondolja.

guliver83

Én is ezt néztem a videókban hogy az köti mindenhova.
[#taps]

Ment egy levél a fórumra!

PSoft

Válasz is ment.

sasi

A hőpapíros ötleted eszembe jutatta a ZX Spectrum nyomtatójának működése, és papírja, melyet ha lesz egy kis időm ki is próbálok!

4ybj8h3c8

Jópofa.

Emlékeztet arra, amikor pár éve itt páran leugattak, mert azt merészeltem mondani, hogy a HDD nem igazán alkalmas tükörnek. Ezerrel védte mindenki, hogy az milyen kurva jó.

PSoft

Jól fogalmaztál! ..."nem igazán alkalmas"...

Mint ahogy sok, más dolog sem igazán alkalmas arra, amire a hobbista, ebben a hobbiban használja.
A menetesszár sem orsó, a görgős anya sem anya, az ablaktörlőmotor sem szervó, a bútorlap sem gépépítő elem,és még sorolhatnám.
Egyik sem "kurvajó", de épültek velük jó(nem kurvajó):)konstrukciók, melyeket megelégedéssel használ(t) is az építője.

4ybj8h3c8

A teljesítmény felét elveszteni, csak, hogy ócó legyen?

Van amikor egyetértek T72 ámokfutásaival.

000000000

Azt is vegyük észre, az ábrán a lencse lefelé domborodik.

PSoft

Akkor, megint a kályhánál vagyunk![#nevetes1]

000000000

Ebbe a vak melegben, ami mostanában van, talán jó is.[#nevetes1][#nevetes1]
Na, de akkor, hogy is legyen? Na jó. Hagyjuk. [#fejvakaras][#taps]

keri

AZ nem úgy működött hogy a papír felülete vezető volt, és áramszedők égették bele?
Persze nem tudom, mert volt vagy 30 éve :)

thayscj6c

Én a hőpapiros árazó címkéket használom, mert azok öntapadósak.

thayscj6c

Egy kis játék.
rézlemez D 20x2mm