Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Léptetőmotor

Indította gaben, 2025 február 03, 18:30

Előző téma - Következő téma

HJózsi

000000000

Én is erre gondoltam.  
Elébe tettem egy inasféle provokatív bevezetőt.

s7manbs8

Ezt érti valaki ?

"A kreativitás kulcsa abban rejlik,
  hogy  tudod, hogy rejtsd el forrásaid."
        Albert Einstein (1879-1955)

s7manbs8

Nekem nincs operám, fel kéne tenni a cnctar.hunbay-ra és ékezetes betűk nélkül, hátha úgy jobban szeretné az én kis mozzilla firefox-om.

000000000

Nem állítom értem, de egy tippem van.

Gondolj a relativitás elméletére. A világ legnagyobb hasba akasztása.
Persze, „tudományosan”.

000000000

Miért nem teszel fel egy tisztességes explorert?

s7manbs8

Ha esetleg profi fordítás kell, fordulj hozzá bizalommal :

http://hun.proz.com/?sp=profile&sp_mode=contact&eid_s=23021" TARGET=_fnew>Angol fordító néni

s7manbs8

Na azzal még megnézem, hátha az szereti, igazad van.

s7manbs8

Hát kicsit meg is lepődtek, mikor előállt vele, hogy finoman fogalmazzak.

HJózsi

A 3.0.1-es Firefox is mutatja nálam gond nélkül ... [#nemtudom]  ... persze ez inkább csevegő téma ... nem Léptető ... ;)

Motoros

A képen is látható hogy a híd rádiusza és a völgy rádiusza közel azonos. Nyaranta arra járok  (híd alatt) és csodálkozok hogy minek is ez ide?

000000000

Bocsi, tényleg nem léptető téma, de a modik biztosan helyre teszik a dolgokat.

Szóval.
„A bűvész kilopja fél szemed a másikat csak azért hagyja meg, hogy láthasd és ünnepeld.”

Nagyon sokszor az arcunkba köpik az igazságot. Azért, hogy irritáljanak. Meg tudják, hogy az agyatlan sznobok úgyis „leugatnak” minket.

Egy másik topikban írt Szobrász a művészekről és az „alkotásaikhoz” való viszonyára.
Szerintem, hozzáértőn foglalt állást. Persze, volt olyan „kisiskolás”, aki rögtön felmondta a leckét.

000000000

Ha lenne egy hídépítő céged, tudnád.

4um5b65d

Azt hiszem ha mindenki egyformán kreatív és találékony lenne akkor nem is létezne ez a fogalom. És most jön az értelmezése a mondatnak.

Nem szükséges okvetlenül kreatívnak, találékonynak lenned csak tudd azt, hogy melyik web oldalon (forrás) lelhető fel az adott problémára a megoldás és lehetőleg ezt ne ismerje senki más. Ettől már kreatív leszel. (akarom mondani, kreatívnak fogsz látszani)

Szedlay Pál

Szigma!
Motor: RS31C
SW1: on,on,on,on,on, on,on,of,of,of,of,of
SW2: on,of,of,of,of, of,on,of,of,of,of,on

Köszönöm a segítséget.