Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

me3ua0a6

s7manbs8

Tételes, tudtam, hogy beleköt valaki. :)

ptt99m53

43pbwjg8s

Svejk!
Sajnos az én HP NC6000-esem is porblémás. Nem tudom mikori a géped, de nálunk a régebbieket cserélik le újabb gépekre.
Többek között a kimenetek megbízhatatlansága az ok. Az automatiázálási csoport srácai rengeteget szívtak miattuk. Az IT-s srácok azt mondták, típushiba.

43pbwjg8s

Bocs Compaq (most már HP ugye) NC6000-es.

000000000

Kíváncsi lennék fizet e ÁFA-t és minden más járulékot, adót az illető vagy csak feketén importálja az ocsó kínait?!

ptt99m53

Eztet nem tudhatom, bár ad számlát azt irta...
Azzal együtt jó-e a cucc valamire, vagy bkerüljem el?
Gyakorlatilag egy nem nagy pontosságu gépet szeretnék összehozni +- 0,2 mm-is belefér, mert csak tömitést szeretnék vágni régi motorokhoz...

Révész Richárd

Kérdés az,hogy mekkora motorokat akarsz meghajtani vele.Ennek 3A a csúcs.

ptt99m53

3A-es motor elég egy A4-es asztalhoz, és egy 3W-os lézer led mozgatáshoz, gondolom...
Kérdés, hogy ez a vezérlő nagyon "játék " kategória-e, vagy, hogy komolyabbat kaphatok-e hasonló árért?

Asztal pozdorja, és fióksinen fut (mert nem kritérium a nagy pontosság)

ptt99m53

Illetve kell-e komolyabb egyáltalán a vázolt feladathoz?
Linux és emc2 lesz a progi...

Révész Richárd

Nem tudom milyen lehet mert még nem használtam ilyet.Valamelyik topikban volt már szó erről az IC-ről ami ebben is van de nem emlékszem a részletekre.

Révész Richárd

Hát,hogy Linux meg emc2-vel megy e azt meg végképp nem tudom.

ptt99m53

Jó, hát végső esetben mach3 meg ablakok, de attól azért irtózom. Igaz, ha egy csak erre a célra összetákolt pc-re rakom fel, akkor nagy balhé nem lehet..

ptt99m53

Csak akkor meg mach3 is kell, ami meg nem olcsó ugytudom

Révész Richárd

Küldtem mailt.