Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Segítségeteket kérném. A munkámhoz sükségem lenne a 250 kw-os és a 315 kw-os talpas motor tengelymagasságára és tengelyátmérőjére, de sehol sem találok adatokat.
SOS

35kpazcgr

Devecz Miklós

Kösz, ez jól jött.
Nem tudom, de én w-vel kerestem, ezért nem jött be.

35kpazcgr

Én is W-vel írtam, pedig csak sima V.[#schmoll2]

Rabb Ferenc

Egyesült Willamos Gépgyár [#taps]

Devecz Miklós

43pbwjg8s

gsbwxanch

Szerintetek ez jó lehet?
/füstöt nem szeretnék csinálni/
[#hamm]
http://cnctar.hobbycnc.hu/Apati_J/Vezerlo/TB6560%204axis.pdf" TARGET=_fnew>TB6560 4 axis

gsbwxanch

Nem érdekel senkit a téma...hmmm.[#fejvakaras]

s7manbs8

Miért kérdezed, valami hibát látsz benne ?

000000000

hay
egyszer a dolog!
kisérletre csinálj meg egy csatornát egy icvel és kisérletezgetni kel vele és probálgatni![#nevetes1]
ha érdekel tudok készen is nem kell épiteni!

s7manbs8

Megvan a nyákterve is ?

gsbwxanch

Egy német oldalon találtam, fent volt a nyákterv. De több verzió is volt, és ezt mondták "már" jónak. Ezért kérdeztem, hogy szerintetek, jó lehet. Én nem vagyok eleketronkia zseni. Mondjuk tényleg egy panelos változat jobb lenne.

s7manbs8

Ha már egyszer megvan a nyákterve csak egyszerűbb azt megcsinálni, mint újra tervezni, főleg, ha jó. :)

gsbwxanch

Ez igaz, de friss az oldal...és még nem biztos az utolsó verzió lesz. Csak kérés volt, hogy foglalkoztatok-e vele korábban, és akkor jobban látjátok a hibákat. Na de mindegy. Köszi a hozzá szólást!