Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Esetleg nem lakik valaki a CHIPCAD környékén?
Szeretnék megtakarítani egy futárdíjat ha lenne segítség!
Kérném magánba az esetleges segítséget!
CSak rezonátort szeretnék venni de többe kerülne a küldés mint az alaktrész. :(
Egy sima postával jobban járnék.

43pbwjg8s

Ha én szerelgetném neked azzal nem biztos hogy jól járnál ám!
Min fél év, rengeteg ideges ember akit kérdezgetnék folyton, hogy mi az a sok derót benne és miért van. :)

43pbwjg8s

Ha mechanikus behatásra "gyógyul", akkor az tuti kontakt.
Tegyél rá egy rázóművet. Az mindig rendbe fogja tartani.
Vagy egy robot ütögesse kalapáccsal. :)

s7manbs8

Az nem olyan biztos, hogy kontakt ! Jártál te már úgy, hogy egy mágnest tartalmazó alkarész úgy gyógyult meg, hogy jó nagyot ráversz és attól a mágnesessége megváltozása folytán utánna nem úgy viselkedik, mint annakelőtte, és ebben semmi kontaktról szó sincs.

Miféle rezonátor kellene neked ?

43pbwjg8s

XR20M3PLO-J rezonátor 20MHz 4 tűs
30 Ft egy darab, nekem max. mondjuk erős rátartással 10 db kellene, de a szállítás 1500 környékén van.
Postán megűsznám egy 5-ös alatt. Nem mindegy!

SquirrelTech

Hát én csak jövőhét közepe-vége tájékán bandukolok Chipcad felé. Ha addig kibírod...

s7manbs8

Máshol nem lehet kapni ? Ha mondjuk 50-60Ft ért pl. Lehet rendelni fogok valamiket és azt is beletudom tenni esetleg. Meg attól függ mikorra kellene.

43pbwjg8s

Szia Tomi!
Addig kibírja minden további nélkül.
Megköszönöm.
Elektron:
Sajnos máshol nem láttam.
Anno ugyanigy külön kellett megrendelnem.

s7manbs8

Te, az 3 tűs, amit írtál !

s7manbs8

Mindjárt nézek neked egy másik helyet.

43pbwjg8s

Bocsánat! Elütöttem. Csak 3 tűs természetesen.

s7manbs8

Nem jó külön kvarc meg két kis pikofarados kondi ?

43pbwjg8s

ok!
De a lényeg, hogy ne külön rendeljem le, bárhonnan is.

43pbwjg8s

Maradok ennél! :)

s7manbs8

Mihez kell, ha nem titkos project ? Lehet nem is kell bele kvarc se, ha elárulod.