Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Jelenleg nics rajta gumiláb. Ujat teszek rá (már megvannak). Ezek nem fogják az előlepot.
Ott lesz az a megoldás  ahol Ricsi mondta.
De már csak holnap.
Sőt!
Előbb meg kell terveznem, kinyomtatnom és lelaminálnom az új előlapot.
Még azt sem tudom, hgyan fordítsam a szüveget imitt amott.
Jelenleg ugy hivom egyiket másikat, hogy "az ami azt csinálja" :)
Lehet igy irom fel majd rá. :)

43pbwjg8s

Finoman (lóerő?) :) már próbáltam lehúzni de nem mozdult. Ezért is kérdeztem.
Na de majd szépen megvizsgálom. Érdemes rászánni az időt.

43pbwjg8s

Mámá!!!! Mámáá!!! Kakój harósíj tvoj otyec! :)

SquirrelTech

Próbáld mégegyszer. Három köröm akad be hátul, máshogy nem tud lejönni...

4um5b65d

Fogd be a satuba a forgató gombot majd kalapáccsal üss a szkópcső látható részére. A gomb nem fog lejönni, de legalább a csövet is kicserélheted egy újra, ha már nagygenerált csinálsz.. [#nyes]

43pbwjg8s

OK!
De ez már holnapra marad. Ma már nem nyüstölök.
MAjd jelentek ha minden kész van rajta.
A csatit kicseréltem ujra. MOst már rendesen rámegy a BNC.
csináltam két mérőmadzagot, persze ezek nem az igaziak, de egyelőre elegendőek voltak.
Ez egyik (sas vagy sólyom vagy keselyű.... A fene! Ja! Griff) csipeszekkel, a másik a szokványos multiméter tüskékkel van most megoldva.
De majd egyszer.

4um5b65d

Rendőrségi felhívás!

Ki látta ?

-beépíthető 3 1/2 digites táblaműszer
-lcd
-két különböző színű háttérvilágítás
-Az egyik áram, míg a másik feszültségmérő (Esetleg jumperrel illetve egyéb módon átállítható kivitel)
-azonos gyártó, azonos külső megjelenéssel

keri

háttér világításban nem vagyok biztos, de lomexnál láttam kitben ilyet. Jumperral lehetett állítani hogy mit akarsz mérni.

4um5b65d

Lomex az sajnos zsákutca, semelyik keresőszóra nem hoz fel semmit a listából.

s7manbs8

Mostanában vett valaki alkatrészt a soselectronic.hu ból, kissé meglepődtem, hogy az ellenállások árát felvitték az egekbe, eddig 200 darabnál már egész jó ára volt, most meg csak 5000-et éri meg venni, de annyi meg minek kellene pár dolgot megcsinálni, meg sajnos nem 2 féle szokott kelleni, hanem vagy 20 és így az mát mindjárt vagy 25000 Ft kiadás.

j3rx6bsjd

Nagyon szívesen.
Ha hálálkodni akarsz,akkor már jöhetsz is tápegységet javítani:)
Bár a reggeli rugdosást lehet jól csináltam,mert most kapcsoltam le a gépet és ma egyszer sem állt le.(kopp-kopp,nehogy elszóljam magam)Mindenesetre a fontos dologgal elkészültem,a többi meg várhat.

SquirrelTech

Annyit írj lomexnél keresőszónak, hogy PM4 és csak a panelműszereket fogja hozni.

SquirrelTech

De csak kék háttérvilágítással van nekik, a másiknak nincs világítása.

keri

Persze mert sok dolgot nem raknak ki a netre, én ezt a pulton láttam a demo áramkörök között.

000000000

Ja nem is 1× (hanem 3×).
De akkor még nem volt weblapom...