Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Elektronika

Indította gaben, 2025 február 03, 18:18

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

Igen!
Józsi nagyon szépen és pontosan dolgozott.  
Squirreltech nagyon jó alapot adott...
Én meg csak itt vótam. :)

HA rájönnék, hogy romboléás nélkül, hogyan tudom leszedni a két nagy forgókapcsoló gombot, még csinálnék rá előlapot is.
De félek, nem akarom szétbarmolni.
Ha valakinek hasonló van és már szerelt szét (Tomi?), megköszönném a tanácsot.

A kis gombok nem problémásak csak a kettő nagy.

43pbwjg8s

jah! És kinézte4m magamnak még egy mérőfejet is 6 rugasz.
Remélem gazdag lesz a karácsony!

Révész Richárd

A gomb közepéből kipattintod a borítást és ott van alatta a csavar.

SquirrelTech

Pedig hajdan még cikkeztél is benne... :)
Lehet továbblépésnek szánták, hogy színesben nyomtatják újabban. De ez csak max. az árát dobja fel, a minőségét sajna nem. Politika és történészkedés azért jócskán van benne...

4um5b65d

Na basszus, nálam van a szkópod tesója :))))

s7manbs8

A dobozok alján levő gumilábak alatt is szokott csavar lenni, meg néha megfelelő helyen kell bedugni egy vékony csavarhúzót.

43pbwjg8s

köszönöm. Tippeltem, de nem voltam benne biztos. Ha nem igy lett volna szétbarmolom a műanyagot.
Jobb ha biztosat tudok és csak ugy kezdek hozzá.

s7manbs8

És a tesónak nincs egy kisöccse, nálam is lenne, aki örülne neki ? [#circling][#circling]

SquirrelTech

Matt szürke "rücsi"festéket neki, és pont úgy fog kinézni, mint a testvére. (Bár a testvérén műanyag a burkolat. :)
Nagyon szép lett amúgy!
Forgókapcsolót leszedni csak tippem van... Az elején valahogy szerintem lejön az a kis alu fedél a gombról. És gyanítom ott lesz alatta egy csavar vagy egy anya...

43pbwjg8s

Na ne!
Akkor hármas ikrek mert Tominál van az enyém egyik testvére. Ezt Tőle kaptam. :)

Révész Richárd

Az is előfordulhat.

SquirrelTech

A szkóp tesója nálam van... Vagy hármas ikrek? :)

43pbwjg8s

Bátrabb leszek és tompa sötétet gondoltam ki.
Sirekt, hogy finoman elüssön a többi műanyagtól. De még átgondolom. :)
Ha tetszik majd nektek átfestem a Tieiteket is. :)

4um5b65d

Na, jó jó...nem édes csak mostoha tesó, de ikrek. Ugyanattól az Orosz anyától származik.

SquirrelTech

Mégsem... Ne feszegesd, mert csak összekarcolod.
Fogd meg a műanyagot a gombon és egy mozdulattal húzd le onnét. A többit látni fogod. :)